Λ. Μπακάλης: «Συγκέντρωση και πίστη στην πρεμιέρα»

Ο Λάκης Μπακάλης μετά το τέλος του φιλικού μεταξύ του Ρήγα Φεραίου και του Αχιλλέα Φαρσάλων, το οποίο διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Φαρσάλων και βρήκε νικήτρια την ομάδα του Βελεστίνου με 1-0, μίλησε στο Goalpost.gr για το παιχνίδι, το στόχο της ομάδας του στο πρωτάθλημα, αλλά και την πρεμιέρα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βελεστινιώτη τεχνικού στο Goalpost.gr:

«Το σημερινό φιλικό ήταν ένα τεστ ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος, η οποία εύχομαι να είναι καλή για εμάς. Θέλαμε να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας εκτός έδρας και θεωρώ πως τα πήγαμε καλά. Δημιουργήσαμε φάσεις, ήμασταν πειθαρχημένοι, αλλά θα μπορούσαμε να τα πάμε καλύτερα στην τελική προσπάθεια.

Στο πρωτάθλημα θέλουμε να μαζέψουμε από νωρίς βαθμούς, ώστε να εξασφαλίσουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα την παραμονή μας. Ο αγώνας της πρεμιέρας θα είναι δύσκολος, όμως, αν είμαστε συγκεντρωμένοι και έχουμε πίστη στις ικανότητες μας, πιστεύω πως με λίγη τύχη θα πάρουμε αυτό που θέλουμε από το συγκεκριμένο παιχνίδι».

Διαβάστε το ρεπορτάζ από το φιλικό του Ρήγα με τον Αχιλλέα Φαρσάλων εδώ: Τελευταίο τεστ θετικό για τον Ρήγα, 1-0 τον Αχιλλέα Φαρσάλων

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις