Ολοκληρώθηκαν οι φιλικοί αγώνες της Νίκης στη Θεσσαλονίκη

Ολοκληρώθηκε το διήμερο φιλικών παιχνιδιών που έδωσε το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Θεσσαλονίκη η Νίκη Βόλου!

Το Σάββατο η ομάδα μας αντιμετώπισε την ομάδα της ΜΕΝΤ που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής και νίκησε με σκορ 66-85.

Την Κυριακή η ομάδα μας αντιμετώπισε την ομάδα της Γέφυρας που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής και ηττήθηκε με σκορ 78-64 (αναλυτικό φωτορεπορτάζ εδώ: https://bit.ly/2kuiRaH).

Ο coach Κοσμάτος κατά το μπασκετικό αυτό διήμερο είχε στην διάθεσή του 13 παίκτες και είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει διάφορα σχήματα, χρησιμοποιώντας τους όλους.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για τη συνεργασία και την άψογη φιλοξενία τις διοικήσεις και των δύο συλλόγων και να τους ευχηθούμε καλή επιτυχία στην επίτευξη των στόχων τους με υγεία για όλους τους αθλητές.

Η προετοιμασία της ομάδας μας συνεχίζεται με καθημερινές προπονήσεις και δύο φιλικούς εντός έδρας αγώνες απέναντι σε Λοκρό Αταλάντης (Σάββατο 28/09, 18:00) και Έσπερο Λαμίας (Κυριακή 29/09, 18:00).

ΜΕΝΤ – ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 66-85
Νίκη Βόλου (Κοσμάτος – Καραγιώργος): Σαριμπαλίδης, Βερτζάγιας, Σιμάκης, Καραγέωργος, Κουτίνας, Καρπέτης, Τσώλης, Κουτσούκης, Ακούνια, Σταυροθεόδωρος, Δελεντζές, Τάσσος, Παρασκευάς

ΓΕΦΥΡΑ – ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 78-64
Νίκη Βόλου (Κοσμάτος – Καραγιώργος): Βερτζάγιας, Σιμάκης, Καραγέωργος, Κουτίνας, Καρπέτης, Τσώλης, Ακούνια, Σταυροθεόδωρος, Δελεντζές, Τάσσος, Παρασκευάς

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις