Τσεκούρας: Όλοι να βοηθήσουν τον Ολυμπιακό Β.

O πρόεδρος του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, Νίκος Τσεκούρας στο σύντομο χαιρετισμό του στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο σύλλογος για την επιστροφή της ομάδας στις επαγγελματικές κατηγορίες, με την παρουσίαση των ρόστερ της επαγγελματικής ομάδας και της ομάδας Κ19 στο κέντρο “Φίλια Γη”, τόνισε: «Για μία ακόμα φορά αποδεικνύεται ότι ο κόσμος του Ολυμπιακού Βόλου είναι οι ρίζες που θα κρατήσουν στη ζωή για πάντα, αυτόν τον μεγάλο σύλλογο. Θέλω επίσης να καλωσορίσω στη μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου τους προπονητές και όλους τους ποδοσφαιριστές, παλαιούς και νέους, της επαγγελματικής ομάδας και της Κ17. Είμαι βέβαιος, ότι έχουν αντιληφθεί ότι έχουν έρθει στη μεγαλύτερη ομάδα της πόλης μας και θα κάνουν τα πάντα, ώστε να δικαιώσουν τους κόπους και τον αγώνα που κάνει η διοίκηση της ΠΑΕ -μέσα σε ένα δύσκολο περιβάλλον- και να δώσουν χαρά στους φιλάθλους του Ολυμπιακού Βόλου.
Τα τρία χρόνια που πέρασαν δεν ήταν καθόλου εύκολα. Ένας αγώνας που πολλές φορές γινόταν κόντρα σε όλους και σε όλα, δικαιώθηκε χάρη στην προσπάθεια και στη δουλειά πολλών ανθρώπων και με τη μεγάλη συμπαράσταση των φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου.
Ο Ολυμπιακός Βόλου ξαναγύρισε στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, εκεί που ανήκει. Πρέπει ο κόσμος της ομάδας και οι επαγγελματίες της πόλης μας να βοηθήσουν τη διοίκηση της ΠΑΕ στη προσπάθεια που κάνει για να βρεθούμε σύντομα στη Σούπερ Λιγκ.
Η διοίκηση του Ερασιτέχνη έκανε το καθήκον της και βοήθησε με όλες τις δυνάμεις της την επίτευξη του στόχου της ανόδου. Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου για τη βοήθεια και τη συμπαράστασή τους.
Θέλω επίσης να συγχαρώ την αθλήτρια του συλλόγου μας και Παγκόσμια πρωταθλήτρια της τεχνικής κολύμβησης, Ελευθερία Στάμου, τους προπονητές της Γρήγορη Μαντά και Έλενα Μπερσμπέστοβα, για τις επιτυχίες τους. Μας κάνατε υπερήφανους και τιμήσατε το όνομα του Ολυμπιακού Βόλου σε όλο τον κόσμο».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις