«Η χρυσή φουρνιά του Βόλου μέσα από τα μάτια του Αχιλλέα Μπέου»

Αφιέρωμα στον Ολυμπιακό Βόλου του Αχιλλέα Μπέου δημοσίευσε το sport24 καταγράφοντας αναλυτικά μέσα από φωτογραφίες και βίντεο την πορεία των ερυθρολεύκων μέχρι την καταξίωση της ευρωπαϊκής συμμετοχής. Αναλυτικά:

“Το Sport24.gr θυμάται τη μόνη αήττητη ελληνική ομάδα στην Ευρώπη που μόλις πήρε την άνοδο στην Super League βγήκε στα Playoffs. Τη μνήμη μας βοηθά ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος (ΒΙΝΤΕΟ&ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ).

Κάθε σεζόν ή τέλος πάντων τις περισσότερες φορές, υπάρχει και μία ομάδα στο ελληνικό πρωτάθλημα που κάνει την έκπληξη. Τις σεζόν 2009-10 και 2010-11 είχαμε την τύχη να παρακολουθήσουμε δυο από αυτές. Αναφερόμαστε φυσικά σε Ολυμπιακό Βόλου και Καβάλα.

Οι δυο αυτοί σύλλογοι βρέθηκαν ταυτόχρονα στην Super League το 2010-11 προσφέροντας μας σπουδαίο θέαμα και ποδοσφαιριστές που αργότερα απασχόλησαν τις κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος.

Στο θέμα μας θα ασχοληθούμε τον Ολυμπιακό Βόλου, που μέσα σε 12 μήνες ανέβηκε στην πρώτη κατηγορία, τερμάτισε 5ος, έπαιξε στα Playoffs, αγωνίστηκε την επόμενη περίοδο στην Ευρώπη και έμεινε στην ιστορία ως η μοναδική ελληνική αήττητη ομάδα στις διοργανώσεις της UEFA.

Η συνέχεια εδώ: Η χρυσή φουρνιά του Βόλου μέσα από τα μάτια του Αχιλλέα Μπέου

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις