Με Ζάκυνθο επιστρέφει ο Λεόν

Σε ρυθμούς πρωταθλήματος μπαίνει από αύριο Δευτέρα ο Ολυμπιακός Βόλου, καθώς την ερχόμενη Κυριακή 27/9 οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες στην πρεμιέρα της Football League. Η φιλική ήττα από…

…τον Απόλλωνα την περασμένη Παρασκευή ταρακούνησε την ομάδα, με τον Απόστολο Χαραλαμπίδη να επισημαίνει τα λάθη που έγιναν στους ποδοσφαιριστές, έτσι ώστε να μην τα επαναλάβουν στα επίσημα παιχνίδια. Η άμυνα δέχθηκε τρία γκολ, από λάθος τοποθετήσεις, ενώ επιθετικά η έλλειψη έμπειρου φορ (προφυλάχθηκε ο Διαμαντόπουλος, δεν είναι ακόμη έτοιμος ο Γουόρντεν), με τον νεαρό Κώστα Αλαμάνη να αγωνίζεται στο βασικό σχήμα, επέδρασε στο να μην είναι επικίνδυνος ο Ολυμπιακός στη γραμμή κρούση.
Ο Ντιέγκο Λεόν έφυγε νωρίς, τραυματίας, από τον αγωνιστικό χώρο, μόλις στο 9′, με αποτέλεσμα να χάσει ο Ολυμπιακός τον πιο τεχνική παίκτη του στη μεσαία γραμμή, με τον Ισπανό να αποτελεί βαρόμετρο για τους «ερυθρόλευκους».
Ευτυχώς για τον Λεόν ο τραυματισμός δεν ήταν ιδιαίτερα σοβαρός (υπέστη θλάση α’ βαθμού), υποβάλλεται σε θεραπεία, ωστόσο, στον Ολυμπιακό δεν φαίνεται να ρισκάρουν τη συμμετοχή του στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό. Αν όλα πάνε καλά, ο Λεόν θα είναι και πάλι στη διάθεση του Απόστολου Χαραλαμπίδη για το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής με την Ζάκυνθο εκτός έδρας.
Σήμερα Κυριακή οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ρεπό, ενώ αύριο είναι προγραμματισμένη μία πρωινή προπόνηση στις 10, ενώ οι παίκτες θα κάνουν και αιματολογικές εξετάσεις.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις