Βροχή προσφυγών και αφαιρέσεις βαθμών!

Κέρκυρα, Ηρακλής και Τρίκαλα πρωταγωνιστούν στις αποφάσεις του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ. Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε τις εξής αποφάσεις.

  • Ενεργοποιεί σε βάρος της καθ’ ης ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «Α.Ο. ΚΑΣΣΙΟΠΗ ΠΑΕ», μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Ανδρέα Κολοβούρη, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 207/2019 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 106/2019 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται πλέον κατά την επικείμενη αγωνιστική περίοδο 2019-2020, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

 

  • Ενεργοποιεί σε βάρος της καθ’ ης ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «Α.Ο. ΚΑΣΣΙΟΠΗ ΠΑΕ», μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Γεώργιου Αποστολίδη, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 219/2019 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 107/2019 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται πλέον κατά την επικείμενη αγωνιστική περίοδο 2019-2020, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

 

  • Επιβάλλει στην καθ’ ης η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία «Α.Ο. ΚΑΣΣΙΟΠΗ ΠΑΕ» μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Δημητρίου Χαντακιά, δυνάμει της υπ’ αριθμ. 251/2019 απόφασης της Α΄Ε.Ε.Ο.Δ./ΕΠΟ, του ποσού των δέκα οκτώ χιλιάδων οκτακοσίων ογδόντα τριών Ευρώ και τριάντα πέντε λεπτών (18.883,35) εν όλω, κατά τους ορισμούς στο διατακτικό της προαναφερθείσας απόφασης, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

 

  • Επιβάλλει στην καθ’ ης η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία «Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ» μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή ΙΜΠΑΝ ΙΓΙΑΝΓΚΑ ΤΡΑΒΙΕΣΟ, δυνάμει της υπ’ αριθμ. 284/2019 απόφασης της Α΄Ε.Ε.Ο.Δ./ ΕΠΟ, του ποσού των τεσσάρων εκατόν τριάντα τεσσάρων Ευρώ και ενενήντα λεπτών (4.134,90) εν όλω, κατά τους ορισμούς στο διατακτικό της προαναφερθείσας απόφασης, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

 

  • Επιβάλλει στη δεύτερη των καθών η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία «Αθλητική Ένωση Ποντίων ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 Νέα Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρία» και με τον διακριτικό τίτλο «ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 ΝΕΑ ΠΑΕ», μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση ποσοστού πενήντα τοις εκατό (50%) των απαιτήσεων που επιδικάσθηκαν στον αιτούντα επαγγελματία ποδοσφαιριστή Δημήτριο ΓΡΟΝΤΗ του Αυγέρη δυνάμει της υπ’ αριθμ. 274/2019 αποφάσεως της Π.Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., δηλαδή ποσού 3893,75 € πλέον των νομίμων τόκων κατά τους ορισμούς στο διατακτικό της προαναφερθείσας αποφάσεως, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

 

  • Ενεργοποιεί σε βάρος της καθ’ ης ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «Α.Ο. ΚΑΣΣΙΟΠΗ ΠΑΕ», μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Άγγελου Βέρτζου, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 200/2019 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 100/2019 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται πλέον κατά την επικείμενη αγωνιστική περίοδο 2019-2020, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

 

  • Ενεργοποιεί σε βάρος της καθής η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία «Α.Ο. ΚΑΣΣΙΟΠΗ Π.Α.Ε.» την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 104/2019 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος στο οποίο αγωνίζεται κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος επαγγελματία ποδοσφαιριστή Στυλιανού ΚΡΗΤΙΚΟΥ του Γεωργίου, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 206/2019 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από της επομένης ημέ-ρας της κοινοποιήσεως της παρούσας αποφάσεως.

 

  • Επιβάλλει στην καθής η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία «Α.Ο. ΚΑΣΣΙΟΠΗ Π.Α.Ε.» , μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος επαγγελματία ποδοσφαιριστή Αντωνίου ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ του Παράσχου, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 276/2019 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

 

  • Ενεργοποιεί σε βάρος της καθής η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία «Α.Ο. ΚΑΣΣΙΟΠΗ Π.Α.Ε.» την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 105/2019 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος στο οποίο αγωνίζεται κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος επαγγελματία ποδοσφαιριστή Χρήστου ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ του Ναπολέοντος, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 203/2019 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από της επομένης ημέρας της κοινοποιήσεως της παρούσας αποφάσεως.

 

  • Επιβάλλει στη δεύτερη των καθών η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυ-μία «Αθλητική Ένωση Ποντίων ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 Νέα Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρία» και με τον διακριτικό τίτλο «ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 ΝΕΑ ΠΑΕ», μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση ποσοστού πενήντα τοις εκατό (50%) των απαιτήσεων που επιδικάσθηκαν στον αιτούντα επαγγελματία ποδοσφαιριστή Χόρχε Φελίπε Μοντέϊρο Ντος Σάντος Λουρένκο του Αντόνιο (Jorge Filipe Monteiro Dos Santos Lourenco) δυνάμει της υπ’ αριθμ. 275/2019 αποφάσεως της Π.Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., δηλαδή ποσού 31.378,93 € πλέον των νομίμων τόκων κατά τους ορισμούς στο διατακτικό της προαναφερθείσας αποφάσεως, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, εντός προθεσμίας τριών (3) ερ-γάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

 

  • Ενεργοποιεί σε βάρος της καθ’ ης ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «Α.Ο. ΚΑΣΣΙΟΠΗ ΠΑΕ», μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος επαγγελματία ποδοσφαιριστή Αλέξανδρου Κούρο του Βασιλείου, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 217/2019 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 103/2019 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται πλέον κατά την επικείμενη αγωνιστική περίοδο 2019-2020, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

 

  • Επιβάλλει στην καθής η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία «Α.Ο. ΚΑΣΣΙΟΠΗ Π.Α.Ε.», μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 264/2019 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις