Έτοιμος για νίκη-πρόκριση με Αταλάντη ο Ολυμπιακός Β. (προαγγελία)

Το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς δίνει σήμερα στις 16.00 ο Ολυμπιακός Βόλου, με τους «ερυθρόλευκους» να αντιμετωπίζουν στο δημοτικό στάδιο της Αταλάντης την τοπική ομάδα, σε παιχνίδι «νοκ άουτ», για την 3η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδος.
Οι «ερυθρόλευκο» θέλουν να μπουν με το… δεξί στις επίσημες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις για φέτος, απέναντι σε μια ομάδα που αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική κατηγορία και η οποία στην πρεμιέρα του 3ου ομίλου νίκησε εντός έδρας με 1-0 τον Α.Ο. Ποταμιάς.
Στον Ολυμπιακό ολοκλήρωσαν χθες την προετοιμασία τους με πρωινή προπόνηση στο προπονητικό κέντρο στον Άγιο Γεώργιο Βελεστίνου και στη συνέχεια ο Θωμάς Γράφας ανακοίνωσε τους 19 παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του για την σημερινή αναμέτρηση.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού έχει κατασταλάξει για τις περισσότερες θέσεις της ενδεκάδας και μένει να δούμε αν θα ξεκινήσει στο βασικό σχήμα τον Βασίλη Κουτσιανικούλη, ο οποίος υπολείπεται προετοιμασίας ή ο έμπειρος επιθετικός θα αγωνιστεί κάποιο χρονικό διάστημα στο δεύτερο ημίχρονο. Στη αποστολή, πάντως, συμπεριλήφθηκε κανονικά.
Το πιθανότερο σχήμα είναι το εξής: Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Μακρυωνίτης, με τους Γραικό και Μπουτζίκο να είναι οι δύο ακραίοι οπισθοφύλακες, δεξιά και αριστερά αντίστοιχα. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Βοσνακίδης και Φαζός. Στη μεσαία γραμμή ως ανασταλτικοί μέσοι θα παίξουν ο Τσιάρας και ένας εκ των Ρόκα, Λάσκαρη. Στις πτέρυγες θα αγωνιστούν οι Ράντι αριστερά, Σκοπελίτης δεξιά, με έναν εκ των Στεφάνοβιτς, Τζέφερσον να κινείται πίσω από τον προωθημένο Τσίτα. Στην αποστολή μετέχουν επίσης και οι Ζάχος, Κλεμέντε, Καρακώστας, Κόλα, Κουτσιανικούλης, Παπαϊωάννου.
Εκτός αποστολής έμειναν οι ανέτοιμοι Ντούνης και Δεινόπαπας, όπως και οι Πριόνας, Μπαρούτας, Μπακουλάτι, Καναβός, Γιδόπουλος, Πάσχος Ενγκομπά, ο Πόζογλου που ήταν άρρωστος και ο τραυματίας Μαρούδας.
Διαιτητής του σημερινού παιχνιδιού ορίστηκε ο Ανδρέας Γκάμαρης από την ΕΠΣ Αθηνών, με βοηθούς τους Άγγελο Κολιάκο και Χρήστο Νικολάου από την ίδια Ένωση. Παρατηρητής ορίστηκε ο Γιάννης Αγγελακόπουλος από την ΕΠΣ Καρδίτσας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις