Σε συζητήσεις για επέκταση συμβολαίου με τον Νεϊμάρ η Παρί

Από την κόλαση της αποπομπής και της αβεβαιότητας… στη δικαίωση της πιθανής επέκτασης συμβολαίου ο Νεϊμάρ! Η Παρί Σεν Ζερμέν, βλέποντας τον Βραζιλιάνο να τη σώζει σε δύο παιχνίδια και να συμμετέχει ενεργά και με χαρά στην καθημερινότητά της, άλλαξε απόφαση και θέλει να τον «δέσει» στη Γαλλία.
Πάνε δύο χρόνια, άλλωστε, από τότε που οι πρωταθλητές Γαλλίας είχαν δαπανήσει τα 222 εκατομμύρια ευρώ της ρήτρας, για να τον αποκτήσουν από την Μπαρτσελόνα και δε θα ήθελαν αυτή η επένδυση… να πάει στράφι, ελπίζοντας πως με εκείνον ηγέτη θα κατακτήσουν και την Ευρώπη. Κάπως έτσι, προχωρούν σε… στροφή 180 μοιρών από την απόφασή τους να τον προσφέρουν σε κάθε πιθανό ενδιαφερόμενο σύλλογο για πώληση και ήδη οι πρώτες επαφές έχουν γίνει μεταξύ των δύο πλευρών, σύμφωνα με το «Le10Sport».

Από την πλευρά της Παρί, μάλιστα, είναι αισιόδοξοι για την πρόωρη ανανέωση, με το συμβόλαιο να λήγει το 2022, παρότι ο ίδιος ο παίκτης παραδέχθηκε, ότι ήθελε να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα. Τα δεδομένα, όμως, έχουν αλλάξει και από τότε που ο 27χρονος «άσος» αποφάσισε να μείνει στο σύνολο του Τόμας Τούχελ είναι αλήθεια, ότι θέλει και πάλι να διακριθεί με την φανέλα που φορά από το 2017.

Κάπως έτσι, αυτό που έμοιαζε απίθανο ένα μήνα πριν, τώρα δεν αποκλείεται καθόλου να πάρει «σάρκα και οστά». Ο Νεϊμάρ, δηλαδή, να μείνει για πολλά χρόνια ακόμη στην «Πόλη του Φωτός».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις