Αμανατίδης: Είμαστε εν δυνάμει ομάδα Σούπερ Λιγκ

Διαβάστε τι δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου, μετά τον αγώνα με τη Δόξα, ο προπονητής του ΑΟ Τρίκαλα, Περικλής Αμανατίδης και ο τερματοφύλακας, Μιχάλης Ζαρόπουλος.

Αμανατίδης: «Κληθήκαμε να παίξουμε ένα παιχνίδι κυπέλλου δυστυχώς όχι στο γήπεδο μας. Το αντιμετωπίσαμε όμως ως γηπεδούχοι ζητήσαμε μπάλα, κάναμε επιθέσεις είχαμε τον έλεγχο απέναντι σε μία ομάδα με πολύ καλούς παίκτες που αγωνίζεται μία κατηγορία παραπάνω. Αυτό δίνει μία μεγαλύτερη αξία σε αυτό που κάναμε».

Για το παιχνίδι είπε: «Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε σοβαρά και είδαμε τις αδυναμίες μας μέσα σε ένα νικηφόρο ημίχρονο. Είχαμε θετική σκέψη. Στο δεύτερο καταλάβαμε ότι είχαμε μεγαλύτερες δυνάμεις από τον αντίπαλο και πιστέψαμε ότι αρκετά νωρίς ότι θα κλειδώναμε το παιχνίδι. Ήρθε όμως μία φάση που άλλαξε τα δεδομένα. Δεν εξετάζω αν έπρεπε να γίνει η όχι η αποβολή. Ήταν κόντρα στην ροή του παιχνιδιού και άλλαξε η εικόνα του αγώνα, έγινε πιο κακό. Ήμασταν ψύχραιμοι, κρατήσαμε την μπάλα».

Ο Περικλής Αμανατίδης είπε ακόμη: «Η ομάδα μας είναι εν δυνάμει ομάδα Σούπερ Λιγκ αλλά άλλοι θα το αποφασίσουν αυτό. Εμείς μέσα στο γήπεδο θα παλεύουμε για να αλλάξουμε κατηγορία. Πολύ συγκεντρωμένοι χωρίς λάθη και χωρίς απώλειες».

Μιχάλης Ζαρόπουλος: « Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου. Μεγάλη προσπάθεια σε ένα δύσκολο παιχνίδι ενώ δεν παίζαμε στην φυσική μας έδρα και αυτό σίγουρα μας δυσκόλεψε. Μεγάλη και σημαντική πρόκριση. Θα την χαρούμε σήμερα αλλά από αύριο θα σκεφτόμαστε το παιχνίδι του πρωταθλήματος. Θεωρώ ότι η ομάδα των Τρικάλων πρέπει να έχει μεγαλύτερο σεβασμό από τους διαιτητές. Στην επανάληψη πήραμε δύο με τρία σφυρίγματα, αυτή ήταν η πραγματικότητα. Αντιδράσαμε πολύ σωστά μετά την αποβολή και πήραμε δίκαια την πρόκριση».

Πηγή: Goaltrikala

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις