Κανονικά η σέντρα της Super League 2

Ξεκινά αυτό το σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα της Super League 2.

Την απόφαση να αρχίσει κανονικά το πρωτάθλημα πήραν στο σημερινό κρίσιμο ΔΣ οι ομάδες της Super League 2.
Παρότι δεν έχει λυθεί ακόμα το θέμα με τα τηλεοπτικά μετά από σχετική ψηφοφορία που έγινε στη διοργανώτρια, οι ΠΑΕ αποφάσισαν κατά πλειοψηφία  να γίνει κανονικά η πρώτη σέντρα της σεζόν.
Πληροφορίες της mikriliga.com αναφέρουν πως 5 ομάδες ήταν υπέρ της σέντρας, 6 κατά, ενώ ο Πλατανιάς απείχε από τη διαδικασία καθώς δεν έδωσε το «παρών».  ΕΠΟ και διοργανώτρια ψήφισαν υπέρ και έτσι υπερίσχυσε με 7 ψήφους η απόφαση να γίνει κανονικά η εκκίνηση του πρωταθλήματος.
Από εκεί και πέρα, το γεγονός ότι ξεκινά η Super League 2 δείχνει και την πρόθεση να υπάρξει λύση στις επαφές με την ΕΡΤ και το τηλεοπτικό συμβόλαιο το οποίο «καίει». Τις επόμενες ημέρες μάλιστα θα σταλεί και σχετική πρόταση στην κρατική τηλεόραση ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή με εκατέρωθεν υποχωρήσεις.
Για αύριο, αντιπροσωπεία της SL2 με επικεφαλής τον Λεωνίδα Λεουτσάκο και αποτελούμενη από τους Άρη Λυχναρά (Χανιά), Γιώργο Χριστοβασίλη (ΠΑΣ Γιάννινα) και Κώστα Κολοκυθά (Λεβαδειακός) θα συναντηθούν με πρόεδρο πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο και τον επιτηρητή της FIFA στην Ελλάδα Πετρ Φούσεκ με θέμα το τηλεοπτικό.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις