“Προσγειωμένοι” στον ΝΠΣ Βόλος, ενόψει της συνέχειας

Προσγειωμένοι παραμένουν όλοι στον ΝΠΣ Βόλος ενόψει της Κυριακάτικης αναμέτρησης με την Ξάνθη στην ακριτική πόλη, καθώς όλοι στην ομάδα γνωρίζουν, πως δεν υπάρχει παιχνίδι στη μεγάλη κατηγορία που να μην κρύβει παγίδες και δυσκολίες. Η Ξάνθη μόλις την περασμένη Κυριακή γνώρισε την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα (από την ΑΕΛ εκτός έδρας με 3-0) και θα επιδιώξει να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα.
Αναμένεται ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν κάνει πολύ καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και θα προσπαθήσουν με πάθος για το νικηφόρο αποτέλεσμα.
Η ψυχολογία των παικτών του Χουάν Φεράντο είναι πολύ καλή, η ομάδα παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο και έχει δείξει πως σε κανένα ματς δεν κλείνεται πίσω, καθώς διέπεται από επιθετική φιλοσοφία.
Ο Ισπανός τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες ενός πολύ καλού ποδοσφαιριστή, ο οποίος κάνει σπουδαία δουλειά στον αγωνιστικό χώρο και συγκεκριμένα του Ραφαέλ Ζοάο. Ο Αργεντινός μέσος, ο οποίος αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο του αγώνα με τον ΟΦΗ λόγω τραυματισμού, υποβλήθηκε σε μαγνητική η οποία έδειξε ότι έχει υποστεί θλάση στο δικέφαλο.
Αυτό σημαίνει ότι τις επόμενες ημέρες θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης.
Από την άλλη, ο Χουάν Φεράντο μπορεί να υπολογίζει και πάλι στις υπηρεσίες του Λευτέρη Λύρατζη, ο οποίος εξέτισε την ποινή του. Ο νεαρός αμυντικός είχε αποβληθεί στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη και στη θέση του στο δεξί άκρο της άμυνας στο ματς με τον ΟΦΗ είχε αγωνιστεί ο Αντώνης Ντεντάκης.
Ο Σεμπαστιάν Μπασόνγκ αποθεραπεύτηκε πολύ πιο γρήγορα από τις αρχικές εκτιμήσεις και μάλιστα ο Καμερουνέζος αμυντικός είχε συμπεριληφθεί στην αποστολή του αγώνα με τον ΟΦΗ. Καθημερινά στις προπονήσεις κερδίζει το χαμένο έδαφος, με τον Χουάν Φεράντο να έχει άλλο ένα σημαντικό «όπλο» στη… φαρέτρα του για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις