Οδηγός του Ολυμπιακού Β. η εικόνα του α’ μέρους με την Αταλάντη

Χρειάστηκε να παίξει παράταση για να πάρει ο Ολυμπιακός Βόλου το εισιτήριο της πρόκρισης στην 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, νικώντας με 3-2 την Αταλάντη. Οι «ερυθρόλευκοι» στην επόμενη φάση της διοργάνωσης θα αντιμετωπίσουν τον Απόλλωνα Πόντου, ως γηπεδούχοι, σε ημερομηνία που θα ορίσει η ΕΠΟ (πιθανότατα στις 2/10).
Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν καλύτεροι, είχαν 15 τελικές προσπάθειες, δικαιούταν την πρόκριση, την οποία θα μπορούσαν να είχαν πάρει στην κανονική διάρκεια του παιχνιδιού, αν είχαν πιο «καθαρό» μυαλό στις φάσεις που δημιούργησαν.
Παράλληλα, στα δύο γκολ που δέχθηκε η ομάδα, έγιναν λάθη που τα «πλήρωσαν» οι παίκτες του Θωμά Γράφα, από μια ομάδα που πάλεψε μέχρι το τέλος.
Μεγάλο παιχνίδι από τον Βασίλη Κουτσιανικούλη, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, καθώς ήταν ο παίκτης που ξεχώριζε μέσα στον αγωνιστικό χώρο, με τις ενέργειές του. Στο ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό ο έμπειρος επιθετικός πέτυχε γκολ, είχε δοκάρι, δημιούργησε το νικητήριο τέρμα και ήταν ο κύριος εκφραστής των περισσότερων επιθετικών προσπαθειών του Ολυμπιακού στο παιχνίδι. Εξαιρετικός και ο Ιμπάν Ράντι, ο οποίος έκανε σοβαρό παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, έδειξε κουρασμένος στο δεύτερο ημίχρονο, όμως ήταν αυτός που με την εμπειρία του σημείωσε το τέρμα που έδωσε τη νίκη-πρόκριση στον Ολυμπιακό, με την ομάδα να αποφεύγει την «ρώσικη ρουλέτα», τα πέναλτι. Πολλά χιλιόμετρα έκανε ο Λιούμπομιρ Στεφάνοβιτς, με τον Σέρβο να έχει διάθεση, να δίνει «μάχες» στο κέντρο και να δείχνει ανεβασμένος σε απόδοση, σε σχέση με τα φιλικά παιχνίδια που αγωνίστηκε.
Ο Ολυμπιακός, πλέον, στρέφει την προσοχή του στο παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον Ασπρόπυργο εκτός έδρας, το οποίο θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις