Τα δύο πλάνα για να τον Ολυμπιακό Βόλου

Μετά την εξέλιξη που είχε η υπόθεση Πλεξίδας για τον Ολυμπιακό Βόλου, αναζητείται άλλη λύση για να βγει η ΠΑΕ από το διοικητικό αδιέξοδο. Θυμίζουμε, πως πρόσφατα σε δηλώσεις του ο νέος δήμαρχος Βόλου, κ. Αχιλλέας Μπέος, είχε τονίσει πως υπάρχει φημολογία για ενδιαφέρον ενός επιχειρηματία, όχι Έλληνα, ο οποίος δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και…

…αυτή την πρόταση την είχε φέρει στον Ερασιτέχνη ο πρώην δήμαρχος Βόλου κ. Αλέκος Βούλγαρης, όπως είχε ενημερωθεί από τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη κ Νίκο Τσεκούρα. Αν το ενδιαφέρον εξακολουθεί να ισχύει θα πρέπει άμεσα να υπάρξει επαφή για να ξεκαθαρίσει η υπόθεση.
Αν δεν προχωρήσει και αυτή η περίπτωση, τότε, ο Ολυμπιακός θα πρέπει να αναζητήσει τη λύση μέσω μιας ομάδας επιχειρηματιών από τη Μαγνησία, η οποία αφού βρεθεί, θα αναλάβει να… τρέξει την ομάδα.
Αυτή η κίνηση μπορεί να προχωρήσει μόνο με τη συσπείρωση και την ενότητα όλης της οικογένειας του Ολυμπιακού Βόλου. Τη νέα προσπάθεια οφείλουν να την αγκαλιάσουν όλοι όσοι υποστηρίζουν ότι αγαπούν την ομάδα και θέλουν να τη δουν και πάλι στη Σούπερ Λιγκ. Ο χρόνος κυλά, τα περιθώρια στενεύουν και θα πρέπει μέσα στην εβδομάδα που έρχεται να δοθεί λύση στο πρόβλημα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις