ΕΡΤ προς Super League 2: Μη ρεαλιστική η αντιπρότασή σας

Σύμφωνα με την επιστολή της ΕΡΤ, χαρακτηρίζει μη ρεαλιστική την πρόταση των ομάδων της Super League 2 και δεν αναγνωρίζει καμία νομική υποχρέωση μετάδοσης αγώνων της δεύτερης τη τάξει επαγγελματικής κατηγορίας!

Αναλυτικά η επιστολή της ΕΡΤ έχει ως εξής:

«Λάβαμε την από 25η Σεπτεμβρίου επιστολή σας με την οποία, αφού μας ενημερώνετε για την έναρξη του πρωταθλήματός σας την προσεχή Κυριακή, καλείτε την ΕΡΤ να μεταδώσει αγώνες της επιλογής της. Όπως γνωρίζετε, κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό, καθώς, όπως σας έχει διαμηνυθεί με το από 12 Σεπτεμβρίου ηλεκτρονικό μήνυμα, δεν αναγνωρίζουμε καμία νομική υποχρέωση μετάδοσης αγώνων της Super League 2 και δεν έχει συναφθεί ανάμεσα στην ΕΡΤ ΑΕ και τη Super League 2 καμία σχετική σύμβαση.

Ως προς την οικονομική αντιπρότασή σας προκειμένου να υπογραφεί σύμβαση για την απόκτηση από την ΕΡΤ των τηλεοπτικών δικαιωμάτων των ομάδων της Super League 2, με λύπη διαπιστώνουμε ότι είναι μη ρεαλιστική για να επιτευχθεί οποιαδήποτε συμφωνία.

Εξυπακούεται ότι εφόσον η διοργανώτρια αρχή σας αποφασίσει ότι μπορεί να συζητήσει στη βάση της πρότασης της ΕΡΤ, παραμένουμε στη διάθεσή σας».

mikriliga.com