Σκάνδαλο στην ψηφοφορία της FIFA;

Ο προπονητής του Σουδάν, Ζντράβκο Λογκάρουσιτς, υποστηρίζει πως ψήφισε άλλους ποδοσφαιριστές από αυτούς που έβγαλε η FIFA στη δημοσιότητα για τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή της χρονιάς.

Μοιρίζει… σκάνδαλο στην ψηφοφορία της FIFA!

Όπως υποστηρίζει ο προπονητής της εθνικής ομάδας του Σουδάν, Ζντράβκο Λογκάρουσιτς, στην ψηφοφορία της FIFA για τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή της χρονιάς, ψήφισε άλλους ποδοσφαιριστές από αυτούς που ανέφερε η ομοσπονδία.

Συγκεκριμένα, έχει διαρρεύσει το χαρτί με τις ψήφους του Ζντράβκο Λογκάρουσιτς, ο οποίος ψήφισε τους Μοχάμεντ Σαλάχ, Σαντιό Μανέ και Κίλιαν Εμπαπέ. Λίγο αργότερα, όταν η FIFA έδωσε στη δημοσιότητα το τι ψήφισε κάθε ομάδα, στον προπονητή του Σουδάν ανέφεραν πως ψήφισε τους Λιονέλ Μέσι, Βίρτζιλ Φαν Ντάικ ακι Σαντιό Μανέ.

Ποιος λέει αλήθεια; Δεν το ξέρουμε και η αλήθεια είναι πως άπαντες περιμένουν να πάρει θέση η FIFA για το εν λόγω γεγονός, με την ιταλική εφημερίδα «tuttosport» να δίνει έκταση στο εν λόγω γεγονός και να αναφέρει πως… λήστεψαν τον Κριστιάνο Ρονάλντο και δεν του επέτρεψαν να βγει για ακόμη μια φορά κορυφαίος της χρονιάς.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις