Δοκιμάζει Γουόρντεν στο φιλικό με Αλμυρό ο Χαραλαμπίδης

Ο Έρικ Γουόρντεν αποκτήθηκε τον Αύγουστο από τον Ολυμπιακό, ωστόσο, δεν αγωνίστηκε σε κανένα φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας, καθώς υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση και βρισκόταν στο στάδιο της αποθεραπείας. Ο Γκανέζος επιθετικός, πλέον, έχει…

…δουλέψει πολύ το τελευταίο διάστημα, ατομικά, και από το περασμένο Σάββατο μετέχει κανονικά στο πρόγραμμα προετοιμασίας. Δείχνει να έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημά του και όπως όλα δείχνουν ο Απόστολος Χαραλαμπίδης θα τον χρησιμοποιήσει στο φιλικό παιχνίδι με τον Γ.Σ. Αλμυρού, το οποίο θα διεξαχθεί την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου στο στάδιο του Αλμυρού.
Μάλιστα, εφόσον ο Γουόρντεν ικανοποιήσει την τεχνική ηγεσία και δείξει πως είναι σε καλή κατάσταση, δεν αποκλείεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή του αγώνα με τον Πανσερραϊκό. Στο συγκεκριμένο φιλικό θα αγωνιστούν από την αρχή οι Ντεπέτρις, Νάστος και Πολύζος, οι οποίοι δεν έχουν παιχνίδια στα πόδια τους. Επίσης, θα αγωνιστούν κυρίως ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίστηκαν για μεγάλο χρονικό διάστημα στο φιλικό της περασμένης Παρασκευής με τον Απόλλωνα Σμύρνη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις