Λεβαδειακός: Η Super League 2 οδεύει στη διάλυση πριν την εκκίνησή της


Μοιράσου το άρθρο

Με επιστολή με προς τον Λ. Λεουτσάκο ο Λεβαδειακός γνωστοποιεί ότι ο πρόεδρος του συλλόγου, Κωνσταντίνος Κολοκυθάς, δεν θα παραβρεθεί στη σημερινή συνάντηση με την ΕΠΟ, ενώ η ομάδα της Λιβαδειάς κρούει τον κώδωνα του κινδύνου, κάνοντας λόγο περί διάλυσης του πρωταθλήματος της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας αν δεν τηρηθούν τα συμπεφωνημένα.

Αναλυτικά η επιστολή της ΠΑΕ Λεβαδειακός:

«Κύριε Πρόεδρε, Την 25-09-2019 έλαβε χώρα το επεισοδιακό ΔΣ της SL2, κατά το οποίο αποφασίστηκε, παρά την αντίθετη απόφαση της πλειοψηφίας των ΠΑΕ, αλλά με την ψήφο τη δική σας και του, μηδέποτε ψηφίσαντος σε οιοδήποτε άλλο θέμα της SL2, εκπροσώπου της ΕΠΟ Λεωνίδα Θωμαΐδη, (χωρίς να έχετε καμία ατομική οικονομική επίπτωση από την ως άνω απόφαση που διαμορφώσατε με την ψήφο σας), η έναρξη του Πρωταθλήματος της SL2 την 29-09-2019 κι εν συνεχεία η διακοπή του αν μέχρι την Τρίτη 01-10-2019 δεν έχει επέλθει οριστική συμφωνία για τη διάθεση των τηλεοπτικών μας δικαιωμάτων με την ΕΡΤ.

Εν συνεχεία ορίστηκε μία επιτροπή αποτελούμενη μεταξύ άλλων και από τον Πρόεδρο της ομάδας μας κ. Κων/νο Κολοκυθά, προκειμένου να επισκεφθεί τον Πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Ευάγγελο Γραμμένο και να τον ενημερώσει για τις εξελίξεις, αν και εμείς είχαμε ζητήσει να παρευρίσκεται κι εσείς μας είχατε ενημερώσει ότι είχε προσκληθεί, δεν παρευρέθη στο σημερινό ΔΣ.

Επειδή δεν επιθυμούμε να νομιμοποιήσουμε με την παρουσία μας την παρά την «βούληση» των ΠΑΕ απόφαση της SL2, δηλώνουμε ότι ο Πρόεδρος της ομάδας μας κ. Κων/νος Κολοκυθάς δεν θα παρευρεθεί στην ως άνω συνάντηση.

Ευελπιστούμε ότι ο κ. Λεωνίδας Λεοτσάκος, ο κ. Γιώργος Χριστοβασίλης και ο κ. Άρης Λυχναράς, μαζί με τον Πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Ευάγγελο Γραμμένο, τον Εκτελεστικό Διευθυντή κ. Αλέξη Δέδε και τον κ. Φούσεκ θα επιληφθούν από κοινού για την άμεση επίλυση του προβλήματος με την τήρηση των συμπεφωνημένων, πράγμα το οποίο μέχρι και σήμερα δεν έχει επιτευχθεί, παρ ότι η συγκεκριμένη νεοσύστατη Κατηγορία της SL2 δημιουργήθηκε από τη σημερινή Διοίκηση της ΕΠΟ και τις εγγυήσεις της Πολιτείας, γιατί σε αντίθετη περίπτωση οδεύουμε στη διάλυσή της πριν καν την εκκίνησή της.

Με εκτίμηση

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΝΤΙΣΚΟΣ».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις