Προς Ριζούπολη το παιχνίδι με την ΑΕΚ

Η ΑΕΚ προετοιμάζει τις κινήσεις της για το εντός έδρας παιχνίδι με τον ΝΠΣ Βόλος, για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.
Παιχνίδι που θα διεξαχθεί στις 19 ή 20 Οκτωβρίου. Οι εργασίες για αλλαγή χλοοτάπητα στο ΟΑΚΑ θα ξεκινήσουν άμεσα. Και όπως όλα δείχνουν αυτό θα επηρεάσει τόσο την Ενωση, όσο και τον Παναθηναϊκό, οι οποίοι θα αναγκαστούν να αλλάξουν έδρα για ένα εντός έδρας ματς.
Η ΑΕΚ έχει δηλώσει ως δεύτερη έδρα της τη Ριζούπολη. Όμως αυτό που έχει σημασία είναι το γήπεδο να πιστοποιηθεί για τη χρήση VAR. Και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις το γήπεδο της Ριζούπολης καλύπτει τις προϋποθέσεις.
Στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο είναι αισιόδοξοι πως θα λυθεί το πρόβλημα με τον αγωνιστικό χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου μετά τις εργασίες. Και αυτό διότι έχει ταλαιπωρήσει αρκετά τους ποδοσφαιριστές στα μέχρι σήμερα εντός έδρας ματς. Για αυτό και είχαν κάνει αρκετά παράπονα για την κατάσταση του. Παράλληλα, υπάρχει πολύ καλή συνεργασία με τον Παναθηναϊκό σε ότι χρειάζεται για το Ολυμπιακό Στάδιο. Μάλιστα και ο ΠΑΟ πρέπει να… ξενιτευτεί για το ματς με την Ξάνθη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις