Πύρασος: Στόχος η αξιοποίηση των παικτών από την Αγχίαλο

Με αφορμή την έναρξη του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΘ η διοίκηση του Πυράσου εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση: «Με αφορμή την έναρξη της αγωνιστικής σεζόν 2019-2020 στο πρωτάθλημα, η διοίκηση του Πυράσου θέλει να ευχηθεί υγεία και καλή επιτυχία σε όλους τους ανθρώπους που συνθέτουν το τοπικό ποδόσφαιρο της Μαγνησίας, αυτούς της διοργανώτριας αρχής ΕΠΣΘ, τους διαιτητές, τους χορηγούς, τους φιλάθλους και φυσικά τους προπονητές και ποδοσφαιριστές που καλούνται να μας χαρίσουν και πάλι όμορφες συγκινήσεις.
Αναλάβαμε τη διοίκηση του ιστορικού σωματείου μας σε μία δύσκολη καμπή της ιστορίας του. Αγωνιστικός μας στόχος είναι η παραμονή στην κατηγορία, είτε απευθείας στη λήξη της κανονικής διάρκειας είτε μέσω των πλέι άουτ. Βασική επιδίωξή μας η αξιοποίηση των νεαρών ποδοσφαιριστών από τη Νέα Αγχίαλο. Θα τους δοθεί η ευκαιρία να δείξουν το ταλέντο τους και να απογαλακτιστούν από την ακαδημία παίρνοντας πολύ χρόνο συμμετοχής και ρόλο στην ανδρική ομάδα. Σκοπός μας η καλύτερη οργάνωση του συλλόγου σε πρώτη ομάδα κι ακαδημία, όπως επίσης και η βελτίωση των γηπεδικών συνθηκών. Για αυτό το λόγο προχωρήσαμε σε επανασπορά μεγάλου τμήματος του αγωνιστικού χώρου στη φυσική μας έδρα ζητώντας την κατανόηση των φιλάθλων μας διότι τα πρώτα εντός έδρας παιχνίδια θα δοθούν σε γήπεδο εκτός Ν. Αγχιάλου.
Γνωρίζουμε ότι θα είναι μία δύσκολη από όλες τις πλευρές σεζόν αλλά παράλληλα την βλέπουμε σαν ευκαιρία ώστε να βάλουμε τις βάσεις για μελλοντικές επιτυχίες. Θέλαμε να κρατήσουμε από το περσινό ρόστερ όλους τους ντόπιους παίκτες και μόνο τέσσερις από τον Βόλο. Για διάφορους λόγους, κάποιοι επέλεξαν να μην συνεχίσουν στον Πύρασο, ωστόσο θεωρούμε ότι έχουμε ένα δυναμικό φιλόδοξο και ταλαντούχο που μπορεί να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις της κατηγορίας, ενώ εκτιμούμε σημαντική την παρουσία του προπονητή μας Τάκη Παρισάκη.
Σίγουρα η οικονομική βοήθεια από τους επιχειρηματίες, επαγγελματίες στη Νέα Αγχίαλο είναι απαραίτητη για να πετύχουμε τους στόχους μας και προσδοκούμε σε μια αγαστή συνεργασία, όπως άλλωστε κι αυτή των φιλάθλων μας. Σε αυτή τη συσπείρωση δυνάμεων, δεν θα πρέπει να λείπει κανείς και η διοίκηση απευθύνει ανοικτή πρόσκληση σε οποιονδήποτε θέλει να συμμετάσχει στο έργο της ως μέλος του συμβουλίου. Ο Πύρασος εκπροσωπεί στην Α’ τοπική κατηγορία τη Νέα Αγχίαλο, τιμάει το ένδοξο παρελθόν του και χτίζει σταδιακά το μέλλον του».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις