Αιγάλεω: «Ο τηλεστάρ δημοσιογράφος της Μεσσηνίας, να ξέρει ότι είναι ανεπιθύμητος στο Αιγάλεω»

Δίχως την παρουσία φιλοξενούμενων οπαδών θα γίνει το παιχνίδι της πρεμιέρας της Football League ανάμεσα στο Αιγάλεω και την Καλαμάτα.

Η διοίκηση του Αιγάλεω μέσω ανακοίνωσης της έκανε γνωστό, ότι απαγορεύεται η παρουσία φίλων της «Μαύρης Θύελλας» στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης», ενώ παράλληλα τονίζει μεταξύ άλλων ότι τηλεστάρ δημοσιογράφος από την Μεσσηνία είναι ανεπιθύμητος στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Π.Α.Ε Αιγάλεω 1931 ενημερώνει ότι , απαγορεύεται η οργανωμένη και μεμονωμένη παρουσία φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. Π.Σ. Η Καλαμάτα , καθώς και απαγόρευση διάθεσης εισιτηρίων σε αυτούς, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League , περιόδου 2019-2020, μεταξύ των ομάδων «Π.Α.Ε. Αιγάλεω 1931 – Π.Α.Ε. Π.Σ. Η Καλαμάτα », ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 29-09-2019 και ώρα 15.00 στο Δημοτικό Στάδιο Σταύρος Μαυροθαλασσίτης , για λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.
Υ/Γ Ο τηλεστάρ δημοσιογράφος της Μεσσηνίας, που με την την επίμονη υποτιμητική αντιμετώπιση του προς την ομάδα μας, να ξέρει ότι είναι Ανεπιθύμητος στο Αιγάλεω.»