Χοβέ: Με πάθος και καρδιά

Δηλώσεις στο nikifc.gr για το ματς της πρεμιέρας (29/9, 16:00) με τον Θεσπρωτό έκανε ο προπονητής της Νίκης Βόλου, Ισαάκ Χοβέ και ο Μανώλης Αποστολίδης.

Αναλυτικά:

Η δήλωση του Ισαάκ Χοβέ:

“Αυτήν την Κυριακή δίνουμε τον πρώτο επίσημο αγώνα της φετινής αγωνιστικής σεζόν. Είναι ένα πολύ, πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς και θέλουμε να παίξουμε με πολύ πάθος, με καρδιά, με πολλή ενέργεια, μυαλωμένα και με φιλοσοφία νικητή, προκειμένου να κερδίσουμε. Είναι ποδόσφαιρο, και για να καταφέρουμε να νικήσουμε την Κυριακή, πρέπει να έχουμε αυτά τα στοιχεία. Νομίζω πως η ομάδα είναι έτοιμη, σίγουρα χρειαζόμαστε κι άλλο χρόνο, για να είμαστε στο επιθυμητό στάδιο 100%, αλλά για την Κυριακή θα μπούμε στο γήπεδο να πολεμήσουμε για τη νίκη”.

Τα λόγια του Μανώλη Αποστολίδη:

“Είναι ένα παιχνίδι ξεχωριστό για εμάς. Πέρα από το γεγονός πως είναι πρεμιέρα, και κάθε πρεμιέρα κρύβει δυσκολίες, είναι ένα παιχνίδι, το οποίο είναι με μία ομάδα που πέρσι, απέναντί της σε δύο παιχνίδια, δεν καταφέραμε να την κερδίσουμε και να εξασφαλίσουμε αγωνιστικά την άνοδό μας. Έχουμε προσπαθήσει, τα παιδιά που ήμασταν εδώ πέρσι, να περάσουμε στους συμπαίκτες μας την κρισιμότητα του αγώνα, και λόγω πρεμιέρας, και λόγω της ομάδας του Θεσπρωτού. Πιστεύω πως θα είμαστε σοβαροί και, με τον κόσμο δίπλα μας, τον οποίο θέλουμε κοντά μας σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος, να καταφέρουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, για να καταφέρουμε να ξεκινήσουμε καλά το πρωτάθλημα”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις