Αϊβάζογλου: Δεν θα κάνουμε τον φτωχό συγγενή

Για τα τρέχοντα θέματα της ομάδας μίλησε στον FM100 o μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Α.Ο. Τρίκαλα, Ηλίας Αϊβάζογλου.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Καμία ελπίδα δεν θα άφηνα να πήγαινε όποιο και να ήταν το κόστος. Υπήρχε το νόμιμο παράθυρο και έδωσα ότι μπορούσα για να το διεκδικήσω. Πάντα νόμιμα. Δυστυχώς οι “παράνομες” δυνάμεις ήταν μεγαλύτερες από τις δικές μας. Πλέον δεν υπάρχει ελπίδα. Η αίτηση αναβολής έναρξης δεν έχει νόημα και θα την τραβήξουμε πίσω. Χαλάλι ο κόπος και τα χρήματα. Δεν πειράζει. Υπάρχουν δύο αναγνώσεις. Η θα μας σέβονται ή θα μας περιμένουν στην γωνία. Καταλάβανε ότι έχουμε οργάνωση. Δεν μας φοβίζει. Όσο σε θεωρούν ενημερωμένο, δυνατό και επαρκή για να παλέψεις δεν θα κάνουνε ύπουλο πόλεμο. Θα σε σέβονται. Τι να κάνουμε τον φτωχό συγγενή;»

Για την μεταβίβαση των μετοχώνΓιατί δεν συστηνόταν η επιτροπή της ΕΕΑ. Καταθέσαμε τα χαρτιά και είμαστε στο τελικό στάδιο.

Για τις μεταγραφές: Μόνο ερασιτέχνη μπορούμε να πάρουμε. Εμείς την ομάδα την βλέπουμε πάντα επαρκή. Δεν μπορούμε να παίξουμε με την ψυχολογία κανενός παίκτη. Και ο Σταματής που μας στεναχώρησε στην αρχή έδειξε άλλο πρόσωπο με την Δράμα. Έχουμε και ένα Άλεξιτς ο οποίος είναι υπερπάικτης για την κατηγορία. Το Γενάρη σε συνεννόηση με τον Αμανατίδη θα κάνουμε προσθήκη εφόσον βρούμε καλύτερο παίκτη από αυτό που έχουμε.

Για το γήπεδο: Λίγο αισιοδοξία. Η λύση της Κοζάνης μου αρέσει καλύτερα. Στο Αλκαζάρ η ανωτερότητα της ομάδας ήταν εμφανή. Η Κοζάνη είναι μια καλή λύση.

Τι έχει αλλάξει στο μέταλλο της ομάδας: “Σαμολαδάς και Αμανατίδης”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις