Η Φαρκαδόνα τις ευκαιρίες ο ΑΟ Τρίκαλα τη νίκη

Ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι έδωσαν στην Φαρκαδόνα η ΑΕΦ και ο ΑΟ Τρίκαλα με τον νέο προπονητή των «κυανέρυθρων», Κωνσταντίνο Παναγόπουλο να παρακολουθεί για 1η φορά τη νέα του ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι του Τάκη Ρούσα αν και δημιούργησαν αρκετές κλασσικές ευκαιρίες σημείωσαν μόνο ένα γκολ με τον Κουλτσιάκη, με τον Πολυζόπουλο να έχει δύο δοκάρια ενώ απο την άλλοι οι Τρικαλινοί ισοφάρισαν στην εκπνοή με τον Βάσκεζ ο οποίος αποχώρησε τραυματίας.

Στην επανάληψη τα Τρίκαλα κέρδισαν μέτρα στην περιοχή του Ντάσκα και κατάφεραν να μετουσιώσουν την υπεροχή τους σε γκολ με τον Γκμπαλέ.
Να σημειωθεί πως με τον ΑΟΤ αγωνίστηκε ο νεοαποκτηθείς Ρομανόφ και για την ΑΕΦ ο Βούλαρος, Ετόφ. Αν μη τι άλλο ο κ. Παναγόπουλος έχει αρκετή δουλειά μέχρι την Κυριακή που θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση με τον Κισσαμικό για την 1η αγωνιστική της Football League.

Οι φάσεις και τα γκολ
Στο 8΄ πρώτο σουτ για τον ΑΟ Τρίκαλα με τον Βαγγελή η μπάλα πέρασε άουτ
Στο 15΄παράλληλη σέντρα του Νιάρου γυριστό σουτ του Γκονζάλες η μπάλα μόλις άουτ
Στο 17 ωραία προσπάθεια από τον Γκμπαλέ γύρισε στον Βάσκεζ ο οποίος σούταρε άουτ
Στο 23΄απο κόρνερ του Ιακωβάκη κεφαλιά του Πολυζόπουλου η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Σικαλιά
Στο 29 ” γκολ για την ΑΕΦ. Απο κόρνερ του Ιακωβάκη γυριστό σουτ του Παπαευθυμίου η μπάλα κόντραρε και στρώθηκε στον Κουλτσιάκη ο οποίος με σουτ πέτυχε το 1-0
Στο 31΄πλάγιο άουτ απο τον Κουλτσιάκη γυριστό σουτ του Διβανέ μπλόκαρε ο Σικαλιάς
Στο 32΄σέντρα του Αρσενίεβιτς εκπληκτική γυριστή κεφαλιά του Βάσκεζ και 1-1
Στο 36΄απο τον Γκαντιά η μπάλα έφτασε στον Πολυζόπουλο ο οποίος σούταρε στο δοκάρι. Δεύτερη φορά άτυχος ο νεαρός μεσοεπιθετικός της ΑΕΦ
Στο 38΄απο σέντρα του Αρσενίεβιτς εξ’επαφής σουτ του Γκμπαλέ άουτ
Στο 44΄απο σέντρα του Ιακωβάκη κεφαλιά του Κουλτσιάκη η μπάλα έγλυψε το δοκάρι του Σικαλιά και πέρασε άουτ
Στο 56΄ωραία διαγώνια μπαλιά του Ριζογιάννη στον Παπαργυρίου, παράλληλη σέντρα απο τον Παπαργυρίου ο Γκμπαλέ με προβολή πέτυχε το 1-2
Στο 60΄ο Στεφάνοβιτς έβγαλε για τον Γκμπαλέ, σουτ του Ιβοριανού απέκρουσε ο Ντάσκας
Στο 76΄ο Τοπτίδης έφυγε απέναντι απο τον Ντάσκα έκανε το σουτ και ο πορτιέρο της ΑΕΦ απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ
Στο 88΄ο Κουσκουνάς άλλαξε ωραία για τον Ρομανόφ πλασέ απέκρουσε ο Γεωργίου

Φαρκαδόνα: Ντάσκας (80΄Γεωργίου) , Νάκου, Παπαευθυμίου, Γιώτας (68΄Μπασιάκας), Φορτούνης, Αετόπουλος (75΄Ζαφειρίου), Πολυζόπουλος (82΄Τσιούκας), Διβανές, Κουλτσιάκης (65΄Ετόφ), Ιακωβάκης (82΄Ψύρρας), Γκαντιάς (46΄Μηνάς)
ΑΟ Τρίκαλα: Σικαλιάς(63΄Γιδόπουλος), Κωνσταντινίδης, Νιάρος (46΄Παπαργυρίου), Παπαπαναγιώτου, Μουμίν, Βαγγελή (68΄Μακρίδης), Ζώνας (46΄Στεφάνοβιτς), Γκονζάλες (46΄Ρομανόφ), Αρσενίεβιτς (67΄Κουσκουνάς), Γκμπαλέ (73΄Τοπτίδης), Βάσκεζ (37΄Ριζογιάννης (80″ Κατσαντώνης)

goaltrikala.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις