Έτοιμος για τον Ασπρόπυργο ο Ολυμπιακός Βόλου

Ύστερα από δύο μήνες σκληρής προετοιμασίας ο Ολυμπιακός Βόλου ρίχνεται αύριο (29/9) στη «μάχη» του πρωταθλήματος της Football League. Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν τον Ασπρόπυργο εκτός έδρας, με την πρεμιέρα να κρύβει πάντα «παγίδες». Η αποστολή του Ολυμπιακού θα ταξιδέψει σήμερα Σάββατο στις 3 το μεσημέρι για την Αθήνα, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης.
Στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς με την Αταλάντη, την περασμένη Τετάρτη για το Κύπελλο Ελλάδος, το βολιώτικο συγκρότημα έδειξε αρκετά θετικά στοιχεία, αλλά και αδυναμίες, τις οποίες δε πρέπει να παρουσιάσει στο αυριανό παιχνίδι, αν θέλει να αποσπάσει το θετικό αποτέλεσμα και να μπει με το δεξί στο πρωτάθλημα.
Σε σχέση με την αναμέτρηση του Κυπέλλου με την Αταλάντη το παιχνίδι θα είναι διαφορετικό, καθώς ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει μια ομάδα, σαφώς πιο έμπειρη και ποιοτική, με τους παίκτες του Θωμά Γράφα να έχουν να διαχειριστούν και την καταπόνηση των 120 λεπτών του αγώνα με την Αταλάντη, καθώς ως γνωστόν, το παιχνίδι πήγε στην παράταση.
Στην προπόνηση της Παρασκευής η τεχνική ηγεσία ανέλυσε στους παίκτες την τακτική και το πλάνο που θα ακολουθήσει η ομάδα στο αυριανό παιχνίδι. Σημαντικές αλλαγές στην ενδεκάδα δεν αναμένονται, αν και «παίζονται» μία-δύο θέσεις στο αρχικό σχήμα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις