Με απουσίες ο Γ.Σ. Αλμυρού κόντρα στον Οικονόμου Τσαριτσάνης

Τον Οικονόμο Τσαριτσάνης υποδέχεται αύριο Κυριακή στις 16.00 ο Γ.Σ. Αλμυρού, για την 2η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Στο πρώτο παιχνίδι έδρας οι παίκτες του Στέλιου Αρσένου θέλουν να πάρουν τους τρεις βαθμούς, ύστερα από την ήττα της πρεμιέρας από τον Ατρόμητο Παλαμά στο Προάστιο Καρδίτσας.
Ο Βολιώτης τεχνικός θα στερηθεί των υπηρεσιών των τραυματιών Κόκκα, Δημόπουλου, Νικογιάννη, Καραγεωργόπουλου, καθώς και του νεαρού Ντόντα που δεν έχει εκδοθεί το δελτίο του. Σε σχέση με τον αγώνα της πρεμιέρας μπορεί να υπολογίζει στους Κυριάκο και Παπακώστα.
Έτσι, διαθέσιμοι είναι οι: Σπύρος Πολυμέρου, Βαγγέλης Κοντογεωργάκης, Ρωμανός Χαρχαλάκης, Γιώργος Πατσής, Αποστόλης Λάμπος, Βαγγέλης Αγγελής, Αργύρης Κυριάκος, Γιώργος Παπακώστας, Γιώργος Αργυρόπουλος, Κώστας Ζενούνης, Πέτρος Αγιασιώτης, Ανδρέας Δερμιτζάκης, Νίκος Φούκης, Βασίλης Ρακής, Γιώργος Τζαφλέρης, Θόδωρος Αϊδής, Ηλίας Αράπης, Αλέκος Αναστασίου, Νίκος Μπέικος, Σταύρος Βουρδάκης, Δημήτρης Δήμος, Αριστείδης Χριστοδουλόπουλος, Γιώργος Χριστοδουλόπουλος.
Ανακοίνωση-κάλεσμα για τον αυριανό αγώνα εξέδωσαν το Δ.Σ. και η Δ.Ε. ποδοσφαίρου του ΓΣΑ, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Ο αγώνας αυτός θα διεξαχθεί στο δημοτικό στάδιο «Αθανάσιος Ραγάζος» καθότι με συντονισμένες ενέργειες και μία γιγάντια προσπάθεια που έγινε από την Δ.Ε. και το Δ.Σ. του ΓΣΑ και κυρίως της δημοτικής αρχής, από τον δήμαρχο κ. Χατζηκυριάκο, τον αντιδήμαρχο κ. Παπαϊωάννου και τον υπεύθυνο για θέματα αθλητισμού δημοτικό σύμβουλο κ. Θωμαΐδη (τους οποίους και ευχαριστούμε) ετοιμάσθηκε ο χλοοτάπητας και οι εγκαταστάσεις του σταδίου για να φιλοξενήσουν αυτόν τον σημαντικό αγώνα έδρας για την ομάδα μας.
Για τον σκοπό αυτό μέλη του Δ.Σ και της Δ.Ε του ΓΣΑ μαζί με τους νεαρούς παίκτες μας, θα διακινήσουν την Σάββατο και Κυριακή στην αγορά του Αλμυρού εισιτήρια του αγώνα, τα οποία τιμώνται 5 ευρώ. Μαζί με τα εισιτήρια θα διακινηθεί και λαχειοφόρος αγορά με τιμή λαχνού 2,50 ευρώ και δώρο μία τηλεόραση 43΄΄, προσφορά του καταστήματος «Νάκος». Καλούμε όλους τους φιλάθλους να δώσουν το «παρών» στον σημαντικό αυτόν αγώνα για την ομάδα μας και να συνδράμουν οικονομικά στη προσπάθεια αυτή».
Η είσοδος στον αγώνα της Κυριακής θα γίνεται από τη κεντρική είσοδο από τις 15:00 με γενική είσοδο 5 ευρώ, και θα ισχύει για όλους εκτός των μαθητών και μαθητριών.
Καλούμε όλους τους φιλάθλους μας να δώσουν βροντερό «παρών», ενισχύοντας την αξιόμαχη νεανική ομάδα μας, ώστε να αναδείξουμε την αίγλη και την 90χρονη ιστορία του ΓΣΑ».