Ετοιμοπόλεμος ο Διαγόρας για το ματς με Α.Ε. Καρίτσας

Μετά την ισοπαλία στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τα Μετέωρα στην Καλαμπάκα (1-1), ο Διαγόρας υποδέχεται αύριο στο ανακαινισμένο γήπεδο του Στεφανοβικείου την Α.Ε. Καρίτσας, με στόχο την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα.
Για τον Διαγόρα, το αυριανό ματς έχει και ιστορική σημασία αφού είναι το πρώτο που θα δώσει μπροστά στον κόσμο του σε Εθνική κατηγορία. Αναμένεται μαζική παρουσία των φιλάθλων του στο γήπεδο, ενώ για πρώτη φορά θα χρησιμοποιηθεί και λυόμενη κερκίδα χωρητικότητας 500 θεατών.
Η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Διαγόρα ολοκληρώθηκε και το ευχάριστο για τον προπονητή Μιχάλη Ζιώγα είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα από τραυματισμούς ή τιμωρίες.
Ετοιμοπόλεμοι είναι οι: Αργύρης Κουτσιρίμπας, Δημήτρης Πρίφτης, Φίλιππος Καραμπούζης, Χρήστος Σπαθής, Αποστόλης Πρασσάς, Βασίλης Λάιος, Δημήτρης Δίντσης, Σπύρος Καραπλιάγκος, Γιώργος Αλεξίου, Θανάσης Παπαγεωργίου, Γιάννης Σιγαλάκος, Δημήτρης Καλλιακούδας, Κώστας Καραπλιάγγος, Λάζαρος Καραμανλής, Παναγιώτης Ντάφος, Αλέκος Κουβελάς, Κώστας Αλαμάνης, Σεραφείμ Τανός, Γιάννης Καλύβας, Δημήτρης Ζιάκας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις