Νίκη Β.: Γενική είσοδος 10€ – Δωρεάν τα παιδιά έως 17 ετών

Τις τιμές των εισιτηρίων καθώς και τον τρόπο εισόδου στο Δημοτικό Στάδιο της Νεάπολης, όπου η Νίκη υποδέχεται την Κυριακή στις 4:00 μ.μ. τον Θεσπρωτό, ανακοίνωσε η βολιώτικη ΠΑΕ. Η γενική είσοδος ορίστηκε στα 10 ευρώ ενώ δωρεάν θα εισέρχονται τα παιδιά έως 17 ετών.

Αναλυτικά:

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο της για τις τιμές των εισιτηρίων, καθώς και τη διαδικασία εισόδου του στο Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης Βόλου, για τον αγώνα της ομάδας μας με τον Θεσπρωτό, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League 2019-2020, την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 16:00.

Η Γενική Είσοδος θα είναι στα 10 ευρώ. Τα παιδιά μέχρι 17 ετών, στο παιχνίδι της πρεμιέρας, θα μπουν στο γήπεδο δωρεάν. Αξίζει να σημειωθεί, επίσης, πως οι φίλαθλοι που έχουν αιτηθεί αγορά εισιτηρίου διαρκείας και ακόμα δεν το έχουν στα χέρια τους ή στο κινητό τους ή δεν το έχουν εξοφλήσει, θα έχουν κανονικά πρόσβαση στο γήπεδο, με την επίδειξη της απόδειξης που έχουν λάβει από τα γραφεία της ΠΑΕ.

Από τη Θύρα 1 του γηπέδου της Νεάπολης θα εισέρχονται οι φίλοι της ομάδας μας, ενώ από τη Θύρα 2 θα έχουν πρόσβαση στις κερκίδες της έδρας μας οι εκδρομείς από την Ηγουμενίτσα. Και στις δύο πόρτες θα υπάρχουν εκδοτήρια, τα οποία θα ξεκινήσουν να λειτουργούν από τις 14:30. Την ίδια ώρα, φυσικά, θα είναι ανοικτές κι οι θύρες για την προσέλευση των θεατών. Όσον αφορά τη διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα, θα υπάρχει προπώληση στα παλιά γραφεία της Ερασιτεχνικής, στην οδό Μαιάνδρου, δίπλα στο γήπεδο “Παντελής Μαγουλάς” το απόγευμα του Σαββάτου (28/9) από τις 17:30, μέχρι τις 20:30 και το πρωί της Κυριακής (29/9) από τις 9:00, έως τις 12:00.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως στο γήπεδο και στον περιβάλλοντα χώρο αυτού θα υπάρχει ισχυρή περιφρούρηση από άνδρες ιδιωτικής ασφάλειας κι η ΠΑΕ Νίκη καθιστά σαφές πως όποιος επιχειρήσει να εισέλθει στο γήπεδο, δίχως εισιτήριο, θα υποστεί όλες τις συνέπειες και τις κυρώσεις που προβλέπει η νομοθεσία. Στο πλαίσιο αυτού, καλούμε τους φιλάθλους μας να στηρίξουν την ομάδα μας και να έρθουν στο γήπεδο, με γνώμονα το καλό και το συμφέρον της κοινής μας και μεγάλης μας αγάπης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις