Ο νέος Ρήγας Φεραίος αποκαλύπτεται

Το φετινό ρόστερ του Ρήγα Φεραίου αποτελείται συνολικά από 25 παίκτες. Από την περσινή ομάδα, η οποία πραγματοποίησε πάρα πολύ καλή πορεία, παρέμειναν 13 ποδοσφαιριστές, ενώ τη συνεργασία τους με τον Βελεστινιώτικο σύλλογο δεν ανανέωσαν 5 παίκτες. Οι απαιτήσεις για το καινούριο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής είναι μεγαλύτερες σε σχέση με πέρσι και ο Ρήγας για να ενισχύσει το υπάρχον έμψυχο δυναμικό, προχώρησε στην απόκτηση 12 νέων ποδοσφαιριστών. Αναλυτικά πως έχει διαμορφωθεί το ρόστερ της ομάδας του Λάκη Μπακάλη:

Ποδοσφαιριστές που αποχώρησαν από τον Ρήγα (5): Χάρης Μπίκας, Ζήσης Μαλάκος, Γιώργος Ναουμίδης, Ρολάν Κεμάλι και Αλέξανδρος Σιώμος.

Ποδοσφαιριστές που ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τον Ρήγα (13): Βασίλης Τσουμπέκος, Αποστόλης Κεφαλάς, Κωνσταντίνος Γουτούλης, Χρήστος Σπαθής, Δημήτρης Χατζηαθανασίου, Παναγιώτης Γούτσιος, Νίκος Βουραζέρης, Κωνσταντίνος Γεωργατζής, Γιώργος Χατζής, Στέργιος Μπακάλης, Γιώργος Αλεξίου, Κωνσταντίνος Ζενούνι και Γιώργος Τσίπης.

Ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν από τον Ρήγα (12): Σπύρος Γκάγκας, Παναγιώτης Αποστολίδης, Δημήτρης Μιαρίτης, Νίκος Μιαρίτης, Βασίλης Πέτσης, Παρασκευάς Θεοδώρου, Μανώλης Πάσχος, Δημήτρης Γάρος, Δημήτρης Σέττος, Αποστόλης Σφάκας, Γιάννης Κορέτα και Βαλάντης Τριανταφύλλου.

Δημήτρης Μπιτολάς

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις