Απάντησε στον Ασπρόπυργο η Ελασσόνα

Tο ΔΣ του ΠΟ Ελασσόνας, με ανακοίνωση του, απαντάει στην ανάρτηση* του προέδρου της Ένωσης Ασπροπύργου για την υπόθεση της ένστασης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

“Ευχαριστούμε κατ αρχήν τον πρόεδρο, της καθ όλα συμπαθούς, ΠΑΕ Ένωσης Ασπροπύργου, για τις υποδείξεις του, προς το σωματείο μας και τον βεβαιώνουμε ότι θα τις λάβουμε σοβαρά υπ όψιν μας.

Επίσης συμφωνούμε ότι οι αγώνες κερδίζονται στον αγωνιστικό χώρο, με μία απολύτως απαραίτητη προϋπόθεση: να τηρείται ο ΚΑΠ, οι προκηρύξεις του πρωταθλήματος-κυπέλλου και γενικότερα όλων των συναφών διατάξεων και νόμων.

Η συστηματική παραβίαση τους κύριε πρόεδρε και η κατά περίπτωση επιλεκτική εφαρμογή τους, ορίζει σήμερα, το μεγάλο πρόβλημα του ποδοσφαίρου στην πατρίδα μας.

Η απόρριψη της ένστασης μας εναντίον της ομάδας σας, για το μεταξύ των ομάδων μας αγώνα κυπέλλου της 14ης Σεπτεμβρίου, είναι η απόδειξη των ανωτέρω επισημάνσεων.

Εάν δεν είμαστε σύμφωνοι με τους κανόνες, ας τους αλλάξουμε κύριε πρόεδρε στην επόμενη προκήρυξη, μέχρι τότε όμως πρέπει να τηρούνται και η παραβίασή τους να τιμωρείται, ως ορίζεται. Τελεία και παύλα.

Εμείς σας ευχόμαστε καλή συνέχεια, με λιγότερη έπαρση”.

Το ΔΣ του ΠΟ Ελασσόνας

 

*H ανάρτηση του προέδρου του Ασπρόπυργου:

Σχετικά με την εκδίκαση ενστάσεως κατά της ομάδος μας, όπου κατατέθηκε στις 17 Σεπτεμβρίου 2019 από τον Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ .

«Θα ήθελα να ενημερώσω τους φίλους της ομάδος μας πως η υπόθεση της ένστασης κατά της Π.Α.Ε. ΕΝΩΣΗ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ που είχε καταθέσει ο Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ για το μεταξύ μας παιχνίδι που διεξάχθηκε στις 14 Σεπτεμβρίου 2019 και το οποίο κερδίσαμε με σκορ 0-1, έπεσε στο κενό, απορρίφθηκε.

Για εμάς, αυτή είναι μια ακόμη μάχη που κερδίσαμε, σε μια χρονιά που από το ξεκίνημα της φαντάζει δύσκολη εμείς ξεπερνούμε τις ατυχίες, τις αναποδιές και προχωράμε σωστά, μεθοδικά, με σχέδιο.

Δεν μπορώ να μην αναφερθώ στο άξιο έργο του νομικού συμβούλου της ομάδος μας Κο Γρηγορίου Θεοχάρη ο οποίος μας υπερασπίστηκε άριστα.

Να είστε σίγουροι πως με εμάς στο τιμόνι μόνο καλύτερες μέρες θα έρθουν.

Επιπρόσθετα, θα ήθελα να δηλώσω την εμπιστοσύνη μας στα αρμόδια δικαστικά όργανα (πρωτοβάθμια πειθαρχική επιτροπή) τα οποία συντέλεσαν το λειτούργημα τους άριστα.

Κλείνοντας θα ήθελα να υπενθυμίσω στο σεβαστό σωματείο Π.Ο. Ελασσόνας πως τα ποδοσφαιρικά παιχνίδια κερδίζονται μέσα στα ποδοσφαιρικά γήπεδα! Αγαπητοί κύριοι, και εμείς ξεκινήσαμε από το Ά Τοπικό πρίν από 3 χρόνια. Με υπομονή, προσήλωση στο στόχο και σωστή δουλειά σήμερα είμαστε 2 κατηγορίες πάνω, αυτό λέει πολλά!

Σας ευχαριστώ και σας περιμένω την Κυριακή!»

Με εκτίμηση ,

Μελετίου Ιωάννης

Πρόεδρος Π.Α.Ε. Ένωση Ασπροπύργου

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις