Έμειναν στο “μηδέν” Ιωνικός και Τρίκαλα

Στο “μηδέν” έμειναν Ιωνικός και Τρίκαλα στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της Football League.

Ελάχιστες ήταν οι στιγμές μπροστά στις δύο εστίες με τις δυνατές προσωπικές μονομαχίες να δίνουν το στίγμα της αναμέτρησης.

Δύο καλές ευκαιρίες είχαν τα Τρίκαλα στο πρώτο μέρος, με τον Άλεξιτς πρωταγωνιστή. Στο 6′ η κεφαλιά του Σέρβου κατέληξε άουτ ενώ στο 21′ ο Κουρεπίνης έδιωξε ενστικτωδώς σε κόρνερ την μπάλα σε κεφαλιά και πάλι του ίδιου ποδοσφαιριστή.

Στην επανάληψη ο Ιωνικός εμφανίστηκε πιο δυνατός και ειδικά στα πρώτα λεπτά έκανε αισθητή την παρουσία του στα καρέ των φιλοξενούμενων. Στο 53′ ο Παπατζίκος  έπιασε καρφωτή κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Καλλέργη, με τον Ζαρόπουλο με δυσκολία να διώχνει σε κόρνερ.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δ. Αρναούτης): Κουρεπίνης, Μουστάκης, Παπουτσογιαννόπουλος, Παπατζίκος, Ιωάννου, Τιέντσε, Γκουτσούλιας, Φουρλάνος (81’ Γκούφας), Κρητικός, Καλλέργης, Μάναλης (62’ Ντάγκρας).

A.O. ΤΡΙΚΑΛΑ (Π. Αμανατίδης): Ζαρόπουλος, Σανδραβέλης, Ντόσης, Βέρτζος (39’ λ.τρ. Οικονομόπουλος), Γιαννίτσης, Τεγούσης, Παπαγεωργίου, Γρηγορόπουλος, Σταματής (87’ Ελευθεριάδης), Πελάεθ (70’ Λώττας), Άλεξιτς.

Διαιτητής: Μπακογιάννης (Αθηνών), Αρμακόλας (Κυκλάδων), Παγουράς (Βοιωτίας)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις