Πάνοπλος με Α.Ε. Καρίτσας ο Διαγόρας (προαγγελία)

Το πρώτο παιχνίδι έδρας στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής δίνει σήμερα στις 16.00 ο Διαγόρας. Στο ανακαινισμένο γήπεδο του Στεφανοβικείου υποδέχεται την Α.Ε. Καρίτσας, για την 2η αγωνιστική του 3ου ομίλου και θέλει να σημειώσει την πρώτη νίκη στην ιστορία του στη Γ’ Εθνική κατηγορία.
Οι άνθρωποι του συλλόγου περιμένουν εκατοντάδες φιλάθλους στο γήπεδο του Στεφανοβικείου, που μάλιστα θα χρησιμοποιήσουν για πρώτη φορά τις λυόμενες κερκίδες που τοποθετήθηκαν και έχουν χωρητικότητα 500 θεατών συνολικά.
Οι περσινοί πρωταθλητές της ΕΠΣΘ προέρχονται από επιτυχημένο αποτέλεσμα στην πρεμιέρα (την ισοπαλία με τα Μετέωρα στην Καλαμπάκα), αλλά η σημερινή τους αποστολή θα είναι αρκετά δύσκολη, καθώς η επίσης νεοφώτιστη Α.Ε. Καρίτσας έχει υψηλές φιλοδοξίες.
Το θετικό για τον τεχνικό του Διαγόρα Μιχάλη Ζιώγα είναι ότι μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του. Αυτοί είναι οι: Αργύρης Κουτσιρίμπας, Δημήτρης Πρίφτης, Φίλιππος Καραμπούζης, Χρήστος Σπαθής, Αποστόλης Πρασσάς, Βασίλης Λάιος, Δημήτρης Δίντσης, Σπύρος Καραπλιάγκος, Γιώργος Αλεξίου, Θανάσης Παπαγεωργίου, Γιάννης Σιγαλάκος, Δημήτρης Καλλιακούδας, Κώστας Καραπλιάγγος, Λάζαρος Καραμανλής, Παναγιώτης Ντάφος, Αλέκος Κουβελάς, Κώστας Αλαμάνης, Σεραφείμ Τανός, Γιάννης Καλύβας, Δημήτρης Ζιάκας.
Το ματς θα διευθύνει ο Στυλιανός Λεωνίδας της ΕΠΣ Τρικάλων, με βοηθούς τον Κωνσταντίνο Λεωνίδα και τον Χρήστο Μπαλά, από την ίδια Ένωση. Παρατηρητής τους θα είναι ο Γιώργος Μπάρας της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις