Έχασε τη νίκη μέσα από τα χέρια του, ο Ολυμπιακός Βόλου!

Έχασε την ευκαιρία να φύγει με το «διπλό» από μία δυνατή έδρα, ο Ολυμπιακός Βόλου, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2, με τον Ασπρόπυργο. Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν καλοί στις αρχές του δευτέρου μέρους, όμως, κάποιες στιγμές ολιγωρίας στην άμυνα, τους στοίχισε τη νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στο δημοτικό στάδιο Ασπροπύργου. Ο Ολυμπιακός μπορεί να πήρε ένα βαθμό από αυτό το παιχνίδι, όμως, μένει με την πικρία πως θα μπορούσε να πάρει τη νίκη στην πρώτη αγωνιστική της Football League.  Αξίζει να αναφερθεί πως ο κόσμος του Ολυμπιακού έδωσε βροντερό «παρών» στον Ασπρόπυργο, προσπαθώντας να στηρίξει την ομάδα του για να πετύχει το στόχος της, με τη φωνή και τα συνθήματά του και του αξίζουν συγχαρητήρια.

Ρεπορτάζ:
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΤΟΛΑΣ

Στο πρώτο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός Βόλου είχε ελαφρά υπεροχή, σε ένα 45λεπτο με λιγοστές φάσεις και αργό τέμπο. Οι «ερυθρόλευκοι» βρέθηκαν πίσω στο σκορ με αυτογκόλ του Σκοπελίτη στο 39’. Ωστόσο, οι παίκτες του Θωμά Γράφα δεν τα παράτησαν και κατάφεραν να απαντήσουν άμεσα, με κεφαλιά του Φαζού στο 43’. Μάλιστα, στο 45’+1’ θα μπορούσαν να πάρουν προβάδισμα για πρώτη φορά στο παιχνίδι, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Παναγόπουλου, έπειτα από σέντρα του Μπουτζίκου από  την αριστερή πλευρά και παρέμβαση του Ζώνα.
Στο δεύτερο μέρος, ο Ολυμπιακός Βόλου μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και στο 51’ κατάφερε να πάρει το προβάδισμα. Ο Τσίτας με κοντινή προσπάθεια, έπειτα από ωραία μεταβίβαση του Ράντι, έκανε το 1-2, ενώ το τελικό 2-2 διαμόρφωσε στο 84’, ο Κάκκου, με κοντινό σουτ.

Από ένα γκολ για τις δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο
Σε ένα πρώτο ημίχρονο με λίγες φάσεις και αργό ρυθμό, οι δύο ομάδες ξεκίνησαν να ανεβαίνουν αγωνιστικά, μετά το 35’. Μέχρι εκείνο το χρονικό σημείο, κανένας παίκτης δεν κατάφερε να απειλήσει την αντίπαλη εστία. Στο 38’ ο Ολυμπιακός Βόλου, είχε διπλή χαμένη ευκαιρία. Ο Ράντι επιχείρησε το σουτ, με τον Παναγόπουλο να πέφτει στη δεξιά πλευρά και να αποκρούει, ενώ στην εξέλιξη της φάσης, το νέο σουτ που επιχείρησε, ο ίδιος, βρήκε επάνω στο σώμα του Καμπούρη.
Στο επόμενο λεπτό, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ, σε μία άτυχη στιγμή για τους «ερυθρόλευκους». Ο Σρέσκοβιτς εκτέλεσε το κόρνερ, με τη μπάλα να φτάνει στην εξέλιξη της φάσης στον Σκοπελίτη και έπειτα από κακό υπολογισμό του τελευταίου να καταλήγει στα δίχτυα της εστίας του Μακρυωνίτη για το 1-0.
Ο Ολυμπιακός Βόλου δεν το έβαλε κάτω και στο 43’ έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Ο Ράντι εκτέλεσε ωραία το φάουλ, με τον Τσίτα να πιάνει την κεφαλιά και να βρίσκει σε δοκάρι του Παναγόπουλου, ενώ στη συνέχεια, ο Φαζός, με νέα κεφαλιά έκανε το 1-1. Μάλιστα, στο 45’+1’ λίγο έλειψε να φύγει και με προβάδισμα για τα αποδυτήρια. Ο Μπουτζίκος σέντραρε από την αριστερή πλευρά, με τη μπάλα να βρίσκει στον Ζώνα και στη συνέχεια να σταματά στο αριστερό δοκάρι του Παναγόπουλου.


Ίδιο σκηνικό και στο δεύτερο μέρος
Ο Ολυμπιακός Βόλου ξεκίνησε ιδανικά στο δεύτερο ημίχρονο και έξι λεπτά από την έναρξή του, κατάφερε να πάρει προβάδισμα για πρώτη φορά στο ματς. Ο Ράντι πραγματοποίησε πολύ ωραία προσπάθεια, με τον παίκτη του Ολυμπιακού να μεταβιβάζει τη μπάλα στον Τσίτα την κατάλληλη στιγμή, ενώ ο τελευταίος με ιδανική εκτέλεση από κοντά κατάφερε να πετύχει το 1-2.
Στο 71’ οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απαντήσουν, αλλά δεν τα κατάφεραν, καθώς ο Μακρυωνίτης μπλόκαρε τη μπάλα στην κοντινή κεφαλιά του Καμπούρη. Στο 84’ ο Κάκκου βρέθηκε μέσα στην περιοχή του Ολυμπιακού Βόλου και με άψογο τελείωμα, έφερε εκ νέου το παιχνίδι στα ίσα (σ.σ. 2-2). Μέχρι το τέλος του αγώνα δεν σημειώθηκε κάποιο γκολ και έτσι οι δύο ομάδες πήραν από έναν βαθμό.


Σκόρερ:  39’ Σκοπελίτης (αυτ.), 84’ Κάκκου – 43’ Φαζός, 51’ Τσίτας.
Κίτρινες: 30’ Σρέσκοβιτς, 90’ Ιωαννίδης – 31’ Στεφάνοβιτς, 75’ Λάσκαρης.
Διαιτητής: Κατοίκος (ΕΠΣ Αθηνών).
Βοηθοί: Αραβίδης, Σταυρόγλου (ΕΠΣ Αθηνών).
ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ: Παναγόπουλος, Νικολακάκης, Ιωαννίδης, Καμπούρης, Ζώνας, Νικολάου, Γκατζολάρι (60’ Ζγκούρι), Γκουγκούδης (55’ Στεφάνοβιτς), Πίντο, Βασιλείου (73’ Κάκκου), Σρέσκοβιτς.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Μακρυωνίτης, Παπαϊωάννου, Μπουτζίκος, Βοσνακίδης, Φαζός, Τσιάρας (65’ Ρόκας), Σκοπελίτης, Κουτσιανικούλης (73’ Τζέφερσον), Στεφάνοβιτς, Τσίτας, Ράντι (76’ Λάσκαρης).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις