Εύκολα ο Σαρακηνός πήρε το “τρίποντο” με Πύρασο

Εύκολα ο Σαρακηνός πήρε τη νίκη στο παιχνίδι με τον Πύρασο, επικρατώντας με 3-0 ύστερα από καλή εμφάνιση, ξεκινώντας νικηφόρα την πορεία του στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ.
Και τα τρία τέρματα σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο. Το 1-0 έγινε στο 53’ με πέναλτι του Κώστα Φλίγκου που δόθηκε για χέρι του Αναστασίου. Το 2-0 σημειώθηκε στο 75’ όταν μετά από κόρνερ του Τζίκα, ο Τσιουρής με πλασέ σκόραρε και το 3-0 στο 90’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τζίκα.
Ο Πύρασος, με πολλούς νεαρούς σε ηλικία παίκτες, αγωνίστηκε με αμυντικούς προσανατολισμούς και στο 60’ σε σέντρα του Γ. Τσάμη, ο Κερατίδης έπιασε την κεφαλιά, ο τερματοφύλακας του Σαρακηνού Νίκος Φλίγκος απέκρουσε και στη συνέχεια η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.
ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Ν. Φλίγκος, Γιοβάνης, Λαμπρινίδης, Μαυρίδης (81′ Τσουκαλάς), Μοράλες, Χάνος, Μαστακούλης (55′ Τζίκας), Παλαμιώτης (91′ Τσίγκας), Κ. Φλίγκος, Κωνσταντάκος (71′ Καλαμάτας), Τσιουρής.
ΠΥΡΑΣΟΣ: Λανάι, Γ. Τσάμης, Κόκκαλης, Σταντσούρης, Αντωνιάδης, Αναστασίου, Γάτος, Κερατίδης (75′ Γκαραβέλας), Κωστούλας (73′ Αποστόλου), Καραφώτης (51′ Βέτσικας), Παπαδογεώργος (69′ Δ. Καραδήμας).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις