Στο 89′ απέδρασε ο Ρήγας από τον Πτελεό

Με γκολ του Γουτούλη στο 89ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Ρήγας Φεραίος απέδρασε νικηφόρα από το γήπεδο του Πτελεού, επικρατώντας με 2-1 του Πρωτεσίλαου. Το ματς είχε σασπένς μέχρι το τελευταίο λεπτό, με τις δύο ομάδες να ολοκληρώνουν με εννέα παίκτες το παιχνίδι.
Ο Ρήγας ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα και είχε τις ευκαιρίες στο πρώτο 15λεπτο να προηγηθεί στο σκορ. Ωστόσο, κόνρα στη ροή του παιχνιδιού ο Πρωτεσίλαος στο 17’ άνοιξε το σκορ με γυριστό σουτ του Βαλωτή. Στο 21’ ο Ρήγα κέρδισε πέναλτι όταν η μπάλα βρήκε σε χέρι αμυνόμενου του Πρωτεσίλαου σε προσπάθεια του Σέττου. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Νασιακόπουλος, ο Βουραζέρης απέκρουσε, όμως ο Νασικόπουλος με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα για το 1-1.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι καλές επιθετικές προσπάθειες ήταν λιγοστές και από τις δύο ομάδες για να φτάσουμε στο 89’ όπου ο Ρήγας με ωραία προσπάθεια και σουτ πέτυχε το 1-2, δίνοντας τους τρεις πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του Βελεστίνου.
ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ: Βουραζέρης, Ακριβούσης, Μαλλιαρός, Σιαμανίκος, Χασιώτης, Κ. Κόρκος (70’ Καλέμι), Λάμπρου, Σούδης, Νικογιάννης, Βαλωτής, Παπαϊωάννου (88’ Βέτσικας).
ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Απ. Καλαϊτζίδης, Χότζα (46’ Ζατσάι), Ιωάννου, Ζωγράφος, Ράπτης, Σουγκάρης, Γάρος (46’ Μιχολίτσης, 91’ Κακάνης), Ν. Καλαϊτζίδης, Γουτούλης, Νασιακόπουλος, Σέττος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις