ΑΕΛ: “Αυτό το πανηγύρι με το στοίχημα στις ομάδες UNDER πρέπει να τελειώνει”

Τη διαγραφή του διαιτητή Κώστα Σιδηρόπουλου, της ΕΠΣ Πέλλας, θα ζητήσει η ΠΑΕ ΑΕΛ, μετά τα σφυρίγματα που σύμφωνα με τους βυσινί, διαμόρφωσε το αποτέλεσμα της Κ19. “Αυτό το πανηγύρι με το στοίχημα στις ομάδες UNDER πρέπει να τελειώνει” αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση, αφήνοντας σαφή υπονοούμενα για περίεργα αποτελέσματα αγώνων Under της Σούπερ Λιγκ.

Η ανακοίνωση:

“Πριν από λίγο πληροφορηθήκαμε από τον Αντιπρόεδρο της ΕΠΟ και Πρόεδρο της ΕΠΣ Πέλλας κ. Αστέριο Αντωνίου ότι ο διαιτητής Κώστας Σιδηρόπουλος είναι ανεπάγγελτος, δούλευε σε ένα βενζινάδικο στο οποίο πλέον δεν δουλεύει και ότι υποβιβάστηκε από τη Β’ στην Γ’ Εθνική λόγω αντίστοιχων συμπεριφορών, οι οποίες είχαν δημιουργήσει τεράστιους προβληματισμούς για το τι σκοπούς εξυπηρετούσε.

Κατόπιν αυτών των πληροφοριών και από τόσο σοβαρό θεσμικό πρόσωπο, το ερώτημα είναι πως είναι δυνατόν ένας τέτοιος διαιτητής με μια τέτοια προσωπικότητα να ορίζεται σε αγώνες νεαρών ποδοσφαιριστών, τους οποίους εξυβρίζει και απειλεί, να δίνει ανύπαρκτες αποβολές να σφυρίζει ανύπαρκτα πέναλτι και να διαμορφώνει το σκορ ενός αγώνα από 0-2 σε 3-2 με απόδοση στο στοίχημα 35.

Η ΑΕΛ θα απαιτήσει την άμεση διαγραφή του πρώτον από τους πίνακες διαιτητών της ΕΠΣ Πέλλας και δεύτερον από τους πίνακες αξιολογημένων διαιτητών της ΕΠΟ που σφυρίζουν επαγγελματικά και εθνικά πρωταθλήματα.

Αυτό το πανηγύρι με το στοίχημα στις ομάδες UNDER πρέπει να τελειώνει”.