Ισαάκ Χοβέ: Χρειαζόμαστε παιχνίδια

Ευχαριστημένος και χαρούμενος, τόσο από την απόδοση της ομάδας του, όσο και από την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί στις κερκίδες του Σταδίου της Νεάπολης, εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Θεσπρωτό, ο Ισαάκ Χοβέ. Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε πως αυτό που χρειάζεται από δω και πέρα η ομάδα είναι παιχνίδια στα πόδια των ποδοσφαιριστών ώστε να αποκτήσουν ρυθμό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ισαάκ Χοβέ:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τη δουλειά που έκανε η ομάδα σήμερα (29/09). Παίξαμε με πάθος, με δύναμη και υπήρχε μία διαφορά με τον αντίπαλο από τα περσινά πλέι οφ. Παίξαμε για 65 λεπτά με πολύ πάθος και πολύ ωραίο ποδόσφαιρο. Χρειαζόμαστε περισσότερο χρόνο για να βρούμε ρυθμό στα παιχνίδια. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από την ομάδα και την ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε από τον κόσμο. Ήταν πολύ σημαντικό για εμάς να κερδίσουμε και συνεχίζουμε χαρούμενοι κι ευτυχισμένοι να δουλεύουμε».

Αν φάνηκε στον αγώνα η ελλιπής προετοιμασία της ομάδας

«Δεν φοβήθηκα καθόλου, απλά ήμουν ανήσυχος για την εξέλιξη του αγώνα»

Για τα προβλήματα που κλήθηκε να αντιμετωπίσει από τις απρόσμενες απουσίες ποδοσφαιριστών κι αν έμεινε ευχαριστημένος απ’ αυτούς που τους αντικατέστησαν

«Είμαι ευχαριστημένος απ’ όλους τους ποδοσφαιριστές»

Για τα συναισθήματά του που κάθισε για πρώτη φορά σε επίσημο ματς στον πάγκο της Νίκης Βόλου

«Πολλά και έντονα τα συναισθήματα που ένιωσα. Η ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο κόσμος της ομάδας τα έκανε ακόμη πιο έντονα»

Σε πόσο χρονικό διάστημα υπολογίζει να είναι στο 100% η ομάδα

«Πάνω απ’ όλα χρειαζόμαστε παιχνίδια. Η ομάδα ήταν καλή αλλά πρέπει να δουλέψουμε κι άλλα στοιχεία. Για να μάθει ο ένας παίκτης το παιχνίδι του άλλου, χρειαζόμαστε περισσότερους αγώνες»

Για το ότι η ομάδα μπήκε στο γήπεδο που αγωνίστηκε μόλις με μία προπόνηση, μία μέρα πριν τον αγώνα

«Ο χλοοτάπητας είναι φανταστικός και θα βοηθήσει στο παιχνίδι που θέλουμε να κάνουμε γιατί διαθέτουμε ποδοσφαιριστές με μεγάλη ποιότητα. Οι ποδοσφαιριστές είναι πολύ χαρούμενοι με το γήπεδο αυτό».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις