Γ. Βαζάκας: Κάκιστη η διαιτησία

Ο προπονητής του Ασπρόπυργου, Γιώργος Βαζάκας στις δηλώσεις του για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου, το οποίο έληξε ισόπαλο 2-2, τόνισε τα εξής: «Οι πρεμιέρες πάντα είναι δύσκολες. Έπαιξαν δύο ομάδες πάρα πολύ καλές. Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι έμπειρη ομάδα, με ιστορία και με βαριά φανέλα. Εμείς ξέραμε εκ των προτέρων ότι θα ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός διαθέτει πολύ καλούς παίκτες και έχει κάθε χρόνο υψηλές φιλοδοξίες. Έχω δουλέψει τέσσερις φορές στον Ολυμπιακό, αυτή την ομάδα την αγαπώ, την εκτιμώ και σέβομαι τον κόσμο της.
Παρότι προηγηθήκαμε με 1-0 με αυτογκόλ, δεχθήκαμε ένα γκολ που είναι υπαιτιότητα του διαιτητή. Στο δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού ο επόπτης σήκωσε τη σημαία και στη συνέχεια την κατέβασε. Θα δω τη φάση στο βίντεο… Οι παίκτες μου, μου είπαν ότι ήταν οφσάιντ. Αν όντως είναι οφσάιντ, είναι έγκλημα του διαιτητή. Επίσης, ελέγχεται για τη φάση του Ζγκούρι. Ήμουν μπροστά στον πάγκο και μου φάνηκε ότι ήταν πέναλτι. Μία φάση που θα άλλαζε το αποτέλεσμα. Στην περίπτωση του Νικολακάκη καταλόγισε φάουλ 20 εκατοστά έξω από την περιοχή. Ελέγχεται και γι’ αυτή τη φάση, γιατί αν ήταν πάνω στη γραμμή, ήταν πέναλτι. Η διαιτησία ήταν πολύ κακή και ο διαιτητής φαίνεται καθαρά ότι διαμόρφωσε το αποτέλεσμα.
Δεν θέλω να αδικήσω τον Ολυμπιακό Βόλου, που ήταν μία σοβαρή ομάδα, έπαιξε πάρα πολύ καλά και πήρε αυτό που ήθελε. Ισοφαρίσαμε τον Ολυμπιακό, το αποτέλεσμα είναι θετικό για μας, αλλά μπορούσαμε να κερδίσουμε. Ξέραμε ότι ο Ολυμπιακός είχε παίξει παιχνίδι 120 λεπτών την περασμένη Τετάρτη για το Κύπελλο. Γνωρίζαμε ότι οι παίκτες του θα είχαν κόπωση και πιστεύω ότι οι αλλαγές που κάναμε βοήθησαν στο να ισοφαρίσουμε. Μάλιστα, μετά το 86’ όταν έγινε το 2-2, είχαμε ευκαιρίες να πάρουμε και τη νίκη. Έδωσα συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθειά τους. Γατί παίξαμε με μία πάρα πολύ καλή ομάδα, το ξαναλέω. Οι αρμόδιοι που ασχολούνται με το άθλημα θα πρέπει να φροντίζουν τα παιχνίδια να τα σφυρίζουν αξιόλογοι διαιτητές. Φέτος το καλύτερο πρωτάθλημα θα είναι αυτό της Φούτμπολ Λιγκ. Γιατί το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2 απαξιώθηκε, πριν καν ξεκινήσει. Είδατε τι έγινε στην περίπτωση της Καλαμαριάς και της Κέρκυρας, η οποία θα φύγει στο πρωτάθλημα μετά από δύο αγωνιστικές. Αυτή τη στιγμή το πιο αξιόπιστο πρωτάθλημα είναι της Φούτμπολ Λιγκ. Αν δεν το στηρίξουν και αν οι διαιτητές δεν παίζουν 50-50, θα είναι κρίμα. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό Βόλου και του εύχομαι καλή συνέχεια».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις