Από τη Νίκη Β. στον Άρη η Α. Γιαννοπούλου

Στη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Άρη Θεσσαλονίκης (αντίπαλος του Ολυμπιακού Β. στο κύπελλο) θα συνεχίσει την καριέρα της η διεθνής καλαθοσφαιρίστρια Αλεξάνδρα Γιαννοπούλου. Η έμπειρη σέντερ που πέρυσι βοήθησε σημαντικά τη Νίκη Β. να στεφθεί πρωταθλήτρια Θεσσαλίας και ν’ ανέβει στην Α2 Εθνική κατηγορία, αποτελεί μια…

…πολύ αξιόπιστη λύση μέσα στη ρακέτα.

Η Νίκη Β. με σχετική της ανακοίνωση ευχαριστεί την Αλεξάνδρα Γιαννοπούλου για όσα προσέφερε στη βολιώτικη ομάδα και της εύχεται καλή επιτυχια στο επόμενο βήμα της καριέρας της.

Η ανακοίνωση του Άρη Θ. έχει ως εξής: «Ο Άρης ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με την έμπειρη αθλήτρια Αλεξάνδρα Γιαννοπούλου, με ελεύθερη μεταγραφή από τη Νίκη Βόλου. H Αλεξάνδρα Γιαννοπούλου είναι γεννηθείσα στις 29/04/1982, έχει ύψος 1,87μ. και αγωνίζεται στις θέσεις «4» και «5». Η Αλεξάνδρα Γιαννοπούλου ήταν διεθνής παίκτρια με όλες τις εθνικές ομάδες των τμημάτων υποδομής της Ελλάδας και τον τελευταίο χρόνο ήταν στη Νίκη Βόλου, ομάδα που φέτος ανέβηκε στην Α2 Εθνική.

Η Αλεξάνδρα Γιαννοπούλου έχει πολλές συμμετοχές στην Α1, παλαιότερα με την ομάδα του Απόλλωνα Καλαμαριάς, με την οποία ομάδα έχει και ευρωπαϊκές συμμετοχές στο Eurocup το 1998. Επίσης, η Αλεξάνδρα Γιαννοπούλου έπαιξε μπάσκετ και στο εξωτερικό, στην κολεγιακή ομάδα SNHU στις ΗΠΑ τις χρονιές 2004-2007. Ακόμα στην καριέρα της αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Καλαμαριάς το 2010-2011, όπου ανέβηκε στην Α1 Εθνική. Μετά αγωνίστηκε δύο χρονιές στην Αναγέννηση Νέου Ρυσίου, όπου τον τελευταίο χρόνο το 2012-2013 ανέβηκε στην Α1 Εθνική. Στη συνέχεια, η Αλεξάνδρα Γιαννοπούλου αγωνίστηκε στον Παναθλητικό Συκεών το 2013-2014, όπου οδήγησε τον Παναθλητικό Συκεών στην άνοδο στην Α1 Εθνική. Καλή αρχή και πολλές επιτυχίες στον Άρη, Αλεξάνδρα!».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις