Τα λένε σήμερα Τρίτη Σούπερ Λιγκ2-ΕΡΤ για τα τηλεοπτικά

Σήμερα Τρίτη το μεσημέρι (13:00) θα γίνει το κομβικό ραντεβού ανάμεσα στην διοίκηση της ΕΡΤ και την ηγεσία της Σούπερ Λιγκ 2. Από τη συνάντηση αυτή θα εξαρτηθεί και το τι ακριβώς θα συμβεί με το αδιέξοδο που έχει προκύψει στο τηλεοπτικό.

Η Σούπερ Λιγκ 2 έχει την συμπαράσταση του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, όπως προέκυψε στη συζήτηση που έγινε σήμερα στο γραφείο του, και πλέον αναμένεται με αγωνία το αποτέλεσμα της σημερινής συνάντησης.

Η επιστολή Λεουτσάκου στον πρόεδρο της ΕΡΤ

Με την ακόλουθη επιστολή, ο πρόεδρος της SL2-FL ζήτησε τον ορισμό ραντεβού με τον νπρόεδρο της ΕΡΤ για να μπει τέλος στο αδιέξοδο με τα τηλεοπτικά.

Η επιστολή:

«Αξιότιμε κύριε Ζούλα,

Μετά την πρόσφατη αλληλογραφία που υπήρξε μεταξύ μας για την παροχή των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της Super League 2 στην ΕΡΤ για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020, και ύστερα από τη συνάντηση που είχαμε σήμερα οι φορείς του ποδοσφαίρου με τον αρμόδιο Υφυπουργό Αθλητισμού κο Αυγενάκη παρακαλούμε, όπως ορίσετε άμεσα συνάντηση με την αντιπροσωπία της Super League 2, προκειμένου να καταλήξουμε σε συμφωνία, η οποία να είναι επ’ ωφελεία και των δυο πλευρών».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις