Σε αναζήτηση γηπέδου στον Ολυμπιακό Βόλου

Γήπεδο, προκειμένου να διεξαχθούν τα παιχνίδια με Βέροια για το πρωτάθημα και Απόλλωνα Πόντου για το Κύπελλο αναζητεί η διοίκησης τη ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου. Θυμίζουμε, πως η αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Πόντου που ήταν να διεξαχθεί αύριο Τετάρτη για το Κύπελλο Ελλάδος αναβλήθηκε και όπως όλα δείχνουν θα οριστεί για την Τετάρτη 9/10.

Όσον αφορά το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής με τη Βέροια, το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός είναι μεγάλο, σχετικά με το γήπεδο που θα διεξαχθεί το ματς. Οι «ερυθρόλευκοι» αναζητούν γήπεδο εκτός Μαγνησίας, το οποίο να είναι διαθέσιμο και να πληροί τις προϋποθέσεις, καθώς το παιχνίδι θα είναι τηλεοπτικό από την ΕΡΤ 3 (Κυριακή 6/10).

Στο μεταξύ, ο Αντώνης Τσιάρας, ο οποίος υπέστη διάσειση στον αγώνα με τον Ασπρόπυργο και διακομίστηκε στο «Θριάσιο» νοσοκομείο, είναι καλά στην υγεία του (οι εξετάσεις ήταν καθαρές) και χθες πήρε εξιτήριο.

Ο Φίλιππος Σκοπελίτης αγωνίστηκε άρρωστος στο παιχνίδι με τον Ασπρόπυργο και χθες Δευτέρα ανέβασε υψηλό πυρετό. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός αναμένεται άμεσα να επιστρέψει στις προπονήσεις, μόλις ξεπεράσει την ίωση που τον ταλαιπωρεί.

Σήμερα Τρίτη οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ρεπό, με την προετοιμασία για το παιχνίδι με τη Βέροια να αρχίζει την Τετάρτη με προπόνηση στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού στον Αγ. Γεώργιο Βελεστίνου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις