Προς Ολλανδία ο Χατζηγιοβάνης

Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό αναμένεται να αποτελέσει σε λίγους μήνες ο Τάσος Χατζηγιοβάνης. Ο νεαρός εξτρέμ του “τριφυλλιού” δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Γιώργου Δώνη, ο οποίος μάλιστα αποκάλυψε δημόσια ότι ο παίκτης θέλει να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό.

Ως γνωστόν οι δύο πλευρές δεν τα έχουν βρει στις συζητήσεις που έγιναν για την ανανέωση της συνεργασίας τους και πλέον η ρήξη φαίνεται να είναι οριστική.

Όσο για το μέλλον του Χατζηγιοβάνη, ο παίκτης αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν τον προσεχή Γενάρη και πιθανότατα θα κλείσει σε ομάδα της Ολλανδίας, σύμφωνα με τη “Live Sport”. Στη συγκεκριμένη αγορά εξάλλου (αλλά και στο Βέλγιο) έχει πολύ καλό δίκτυο επαφών ο μάνατζέρ του.

Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με άλλες αναφορές στον Τύπο, ο Νίκος Νταμπίζας έκανε τις τελευταίες μέρες μέα νέα πρόταση στον 22χρονο άσο, ελαφρώς βελτιωμένη και χωρίς ρήτρα αγοράς από άλλη ομάδα, ωστόσο η πλευρά του ποδοσφαιριστή δεν έμεινε ικανοποιημένη, αφού ήταν μικρές οι διαφορές με την προηγούμενη. Το βασικό όμως είναι ότι δεν προέβλεπε ρήτρα για πάει σε ομάδα του εξωτερικού με ένα σχετικά μικρό ποσό.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις