Μοίρασε συγχαρητήρια η διοίκηση του Γ.Σ. Αλμυρού

Μοίρασε συγχαρητήρια η διοίκηση τους Γ.Σ. Αλμυρού, με αποδέκτες όσους συνέβαλαν στην πρώτη νίκη της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Επίσης, το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου με τη Δ.Ε. ποδοσφαίρου, ανέλαβαν πρωτοβουλία συνάντησης και συνεννόησης με τις διοικήσεις των άλλων ομάδων του 3ου ομίλου, ώστε να αναζητήσουν λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όλοι οι σύλλογοι.

Αναλυτικά:

Το Δ.Σ. και η Δ.Ε. ποδοσφαίρου του Γ.Σ. Αλμυρού αισθάνονται την υποχρέωση να ευχαριστήσουν τους ποδοσφαιριστές, προπονητές και, φροντιστές της ομάδος, για τη συμβολή τους στον νικηφόρο αγώνα με τον ΟΙΚΟΝΟΜΟ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ και το ωραίο θέαμα, πέρα από το αποτέλεσμα, που παρουσίασε η ομάδα μας.
Οφείλουμε επίσης να πούμε και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους μας για τη παρουσία τους στο δημοτικό στάδιο «ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΡΑΓΑΖΟΣ».
Θέλουμε επίσης να τους διαβεβαιώσουμε ότι από τη μεριά μας γίνονται τα ανθρωπίνως δυνατά, ώστε να δημιουργήσουμε μία αξιόμαχη νεανική ομάδα η οποία θα παρουσιάζει ωραίο θέαμα στους φιλάθλους, σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα.
Την ερχόμενη Κυριακή ο Γ.Σ.Α. δίνει εκτός έδρας ένα δύσκολο αγώνα στην Κατερίνη με το φαβορί του ομίλου τον Πιερικό, και η ομάδα μας προετοιμάζεται από σήμερα γι’ αυτό το παιχνίδι.
ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ Γ΄ΕΘΝΙΚΗΣ
Το Δ.Σ. και η Δ.Ε. ποδοσφαίρου του Γ.Σ. Αλμυρού διά του προέδρου της ανέλαβαν μία πρωτοβουλία συνεννόησης και συνάντησης με τους εκπροσώπους όλων των ομάδων της Γ΄ΕΘΝΙΚΗΣ που αγωνίζονται στον 3ο Όμιλο, προκειμένου να συζητήσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στη κατηγορία αυτή και τη δημιουργία μίας επιτροπής η οποία και θα προωθήσει άμεσα τη λύση αυτών των προβλημάτων, στη διοργανώτρια αρχή ΕΠΟ και στον αρμόδιο υπουργό αθλητισμού.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις