Στην Ξάνθη τα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ Βόλος

Στην Ξάνθη ταξίδεψαν την Κυριακή τα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ Βόλος όπου και αντιμετώπισαν σε φιλικούς αγώνες τα αντίστοιχα τμήματα της ΠΑΕ Ξάνθη και της Αλεξανδρούπολης. Στη συνέχεια οι μικροί αθλητές παρακολούθησαν το ματς Ξάνθη-Βόλος.

Αναλυτικά:

Τεράστια εμπειρία για τους μικρούς αθλητές του Βόλου που την Κυριακή βρέθηκαν στην Ξάνθη και αντιμετώπισαν τα αντίστοιχα τμήματα της ΠΑΕ Ξάνθη και της Ένωσης Αλεξανδρούπολης.

Οι φιλικοί αγώνες της Κ-10 και της Κ-12 πραγματοποιήθηκαν στα υπερσύγχρονα γήπεδα του αθλητικού κέντρου της ΠΑΕ Ξάνθης. Τα παιχνίδια ήταν συναρπαστικά, το αθλητικό κέντρο κατακλύστηκε από γονείς και φίλους που ήρθαν να παρακολουθήσουν τα κατορθώματα των λιλιπούτειων αθλητών και φυσικά να χειροκροτήσουν τις προσπάθειες όλων των παιδιών. Σκορ δεν κρατήθηκε καθώς έτσι είχε συμφωνηθεί μεταξύ των διοικήσεων καθώς μοναδικός σκοπός των συγκεκριμένων φιλικών αγώνων ήταν η ψυχαγωγία των παιδιών και μόνο. 

Όλοι οι αγώνες σημείωσαν τεράστιο ενδιαφέρον ενώ μετά από κάθε αγώνα οι δυο ομάδες χειροκροτούσαν στο άκουσμα του ονόματος της άλλης ομάδας ενώ όλα τα τμήματα φωτογραφήθηκαν από κοινού, με τους νεαρούς αθλητές να είναι αγκαλιασμένοι. 

Οι μικροί αθλητές του Βόλου μετά τους αγώνες δείπνησαν μαζί με τους μικρούς αθλητές των άλλων ομάδων στο εστιατόριο ενώ στη συνέχεια παρακολούθησαν καθισμένοι ‘ΜΑΖΙ’ στις κερκίδες του γηπέδου της Ξάνθης, τον αγώνα μεταξύ της ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ και της ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ, για την 5η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. 

Η ακαδημία του Βόλου συνεχίζει  τις δράσεις της, πραγματοποιώντας φιλικά παιχνίδια και εκδρομές που σκοπό έχουν τα παιδιά να παίξουν, να χαρούν, να κάνουν νέους φίλους μα πάνω από όλα να κοινωνικοποιηθούν με απώτερο σκοπό την δημιουργία ικανών και σωστών ανθρώπων. 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις