Κατέρρευσε στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός στο ματς με τον Ερυθρό Αστέρα (video)

Με κακή απόδοση στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα με 3-1 στο Βελιγράδι από τον Ερυθρό Αστέρα, για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.
Η ομάδα του Πειραιά στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης τα πήγε μια χαρά. Κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ με τον Σεμέδο και έδειχνε ότι ήλεγχε τον αγώνα. Η συνέχεια όμως και συγκεκριμένα το δεύτερο ημίχρονο, δεν ήταν το ίδιο. Ο Ολυμπιακός έχασε εντελώς τη συγκέντρωσή του και οι γηπεδούχοι το εκμεταλλεύτηκαν, φτάνοντας στη νίκη.
Βέβαια, σ’ αυτό μέτρησε αρκετά και η αποβολή του Γιασίν Μπενζιά στο 58ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Ολυμπιακός έμεινε με δέκα παίκτες και κάπου εκεί κατέρρευσε.
Μετά το πρώτο 20λεπτο ο Ολυμπιακός πήρε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο. Κάτι που του έδωσε το δικαίωμα να απειλήσει την αντίπαλη εστία. Στο 23’ η ομάδα του Πειραιά απείλησε ουσιαστικά, με το σουτ του Γκερέρο έξω από τη μεγάλη περιοχή. Η μπάλα πέρασε δίπλα από την εστία των γηπεδούχων. Και στο επόμενο λεπτό ο Τσιμίκας έκανε ωραία ντρίμπλα, έκανε τη σέντρα και η κεφαλιά του Γκερέρο κατέληξε άουτ.
Μέχρι που ήρθε το 37ο λεπτό. Όταν ο Ολυμπιακός κατάφερε να ανοίξει το σκορ. «Γέμισμα» του Μασούρα από εκτέλεση φάουλ, ο Σεμέδο έκανε το γύρισμα. Και ο τερματοφύλακας του Αστέρα στην προσπάθειά του να διώξει, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός δεν μπήκε καλά. Φάνηκε αυτό και ο Ερυθρός Αστέρας το εκμεταλλεύτηκε, πιέζοντας τους Πειραιώτες. Μέχρι που στο 58ο λεπτό αποβλήθηκε από το ματς με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Μπενζιά. Από την αποβολή αυτή και μετά οι Πειραιώτες κατέρρευσαν. Έχασαν εντελώς το κέντρο και ο Ερυθρός Αστέρας έκανε ό,τι ήθελε στο γήπεδο.
Οι γηπεδούχοι πίεσαν και ο Ολυμπιακός «λύγισε». Στο 62’ ήρθε το 1-1, με το σουτ του Βούλιτς μέσα από τη μεγάλη περιοχή, μετά από λάθος του Μεριά.
Ο Ερυθρός Αστέρας δεν σταμάτησε και συνέχισε να πιέζει, από τη στιγμή που είδε τους Πειραιώτες να μην είναι σε καλή κατάσταση. Στο 84’ μπόρεσε ο Ολυμπιακός να απειλήσει ουσιαστικά στο δεύτερο ημίχρονο. Σουτ του Καμαρά έξω από τη μεγάλη περιοχή και ο Μπόργιαν έδιωξε.
Στην αμέσως επόμενη φάση, στο 87’ ο Μάριν εκτέλεσε το κόρνερ και ο Μιλούνοβιτς με το κεφάλι έκανε το 2-1, προλαβαίνοντας τον Μπουχαλάκη. Σα να μην έφτανε αυτό στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων νέο κόρνερ του Μάριν, κεφαλιά του Μποάκι ξανά με αντίπαλο τον Μπουχαλάκη και 3-1…
ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Μπόργιαν, Ρόντιτς, Γκόμπελιτς, Ντέγκενεκ, Μιλούνοβιτς, Γιόβαντσιτς (55’ Βούλιτς), Κάνιας (73’ λ.τρ. Πέτροβιτς), Μάριν, Βαν λα Πάρα (61’ Μποάκιε), Ματέο Γκαρσία, Τομανέ.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Τοροσίδης, Σεμέδο, Μεριά, Τσιμίκας, Καμαρά (89’ Ελ Αραμπί), Μπουχαλάκης, Μπενζιά, Μασούρας (79’ Ελαμπντελαουί), Λοβέρα (61’ Ποντένσε), Γκερέρο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις