Στον ημιτελικό ο Δουβαλίδης, ξεκινάει η Αναγνωστοπούλου στην Ντόχα

Ο Κώστας Δουβαλίδης θα συνεχίσει σήμερα Τετάρτη την προσπάθεια του στον ημιτελικό των 110 μέτρων με εμπόδια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου της Ντόχα.

Ο Δραμινός πρωταθλητής στην έκτη ημέρα της διοργάνωσης θα τρέξει στην τρίτη σειρά στον ένατο διάδρομο στις 20:05 και θα προσπαθήσει να ξεπεράσει το 13.43 του προκριματικού κι, αν είναι δυνατόν, να κάνει την πρώτη του κούρσα στη σεζόν κάτω από τα 13.40.

Στη σειρά του Έλληνα αθλητή ξεχωρίζουν ο Ορλάντο Ορτέγκα με 13.05 φετινό ρεκόρ από τον προκριματικό, ο Σούγια Τακαγιάμα με 13.25 και ο Βιλέμ Μπελοσιάν με 13.28. Σε καλή κατάσταση είναι και ο Μίλαν Τραΐκοβιτς, που έχει πετύχει φέτος 13.37.

Την προσπάθεια της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα θα ξεκινήσει την Τετάρτη στις 18:00 και η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου. Η πρωταθλήτρια της δισκοβολίας θα συμμετάσχει στο πρώτο γκρουπ και έχει ως βασικό στόχο να βελτιώσει το φετινό της 59,02. Το απευθείας όριο πρόκρισης στον τελικό είναι 63,00 μέτρα.

Η αθλήτρια του Αλέξανδρου Παπαδημητρίου θα συμμετάσχει για δεύτερη φορά σε παγκόσμιο πρωτάθλημα, αφού ήταν παρούσα και στους αγώνες του 2017 στο Λονδίνο.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις