Το μυαλό του Ολυμπιακού Β. αποκλειστικά στη Βέροια

Στον Ολυμπιακό αφήνουν πίσω το παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Ασπρόπυργο, στο οποίο οι «ερυθρόλευκοι» δέχθηκαν το γκολ της ισοφάρισης στο 86’ (2-2). Την ομάδα απασχολεί αποκλειστικά το παιχνίδι της προσεχούς Κυριακής με τη Βέροια στη Φιλιππούπολη της Λάρισας, στο οποίο ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει να σημειώσει την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα, απέναντι σε μια δυνατή και έμπειρη ομάδα, η οποία προέρχεται από εντός έδρας ισοπαλία (0-0) με τον Διαγόρα.
Στο παιχνίδι με τον Ασπρόπυργο η τεχνική ηγεσία υποχρεώθηκε να κάνει τρεις αναγκαστικές αλλαγές. Ο Αντώνης Τσιάρας χτύπησε στο κεφάλι στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου και έφυγε με ασθενοφόρο για το «Θριάσιο» νοσοκομείο, ενώ ζήτησαν αλλαγή οι Βασίλης Κουτσιανικούλης και Ιμπάν Ράντι και αντικαταστάθηκαν από τους Τζέφερσον και Λάσκαρη.
Όσον αφορά τον Φίλιππο Σκοπελίτη, αγωνίστηκε με πυρετό, λόγω μιας ίωσης που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες μέρες.
Ο Τσιάρας κάθισε στο νοσοκομείο το βράδυ της Κυριακής (υπέστη διάσειση), πήρε εξιτήριο την Δευτέρα, είναι πλέον απόλυτα καλά στην υγεία του και σήμερα Τετάρτη (2/10) θα δώσει κανονικά το «παρών» στην προπόνηση, η οποία είναι προγραμματισμένη το πρωί στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στον Αγ. Γεώργιο Βελεστίνου.
Χθες Τρίτη η ομάδα είχε ρεπό, ενώ θα πρέπει να τονίσουμε, πως σε φουλ ρυθμούς προπονούνται, πλέον, οι Μάρκος Ντούνης και Θανάσης Δεινόπαπας και δεν αποκλείεται ο πρώτος να συμπεριληφθεί για πρώτη φορά στην αποστολή της ομάδας για το παιχνίδι με τη Βέροια.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις