Σταματά η Σούπερ Λιγκ 2 ελέω τηλεοπτικών

Η πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας 2 έγινε, αλλά για τη 2η αγωνιστική θα περιμένουμε… Η Σούπερ Λιγκ 2 σταματά ελέω τηλεοπτικών! Κοινώς πρωτάθλημα στη δεύτερη επαγγελματική κατηγορία δεν θα έχει το Σαββατοκύριακο 5-6 Οκτωβρίου 2019.
Οποιαδήποτε κι αν είναι η απόφαση από το έκτακτο Δ.Σ. της διοργανώτριας το μεσημέρι της Τετάρτης (2/10) αγώνες δεν θα γίνουν το Σαββατοκύριακο. Ο λόγος είναι ένας: Ακόμα κι αν οι ομάδες πουν εν τέλει «ναι» στο σχεδόν… εκβιαστικό πια «τσεκούρι» του 50% της ΕΡΤ σε σχέση με τα προβλεπόμενα στο περσινό προσύμφωνο μπάλα δεν θα έχει άμεσα. Κι αυτό διότι χρειάζονται λίγες ημέρες -έστω- για να καλυφθεί (συμφωνηθεί) η τηλεοπτική παραγωγή και το κόστος της, το οποίο δεν αναλαμβάνει η Δημόσια Τηλεόραση και βαραίνει τις ίδιες της ΠΑΕ της δεύτερης κατηγορίας.
Άρα το πρωτάθλημα της SL2 πηγαίνει για μία -τουλάχιστον- εβδομάδα αργότερα, ενώ εννοείται ότι σε περίπτωση απόφασης «λουκέτου» διαρκείας, το σταμάτημα της αγωνιστικής δράσης θα πάει επ’ αόριστον. Οι πληροφορίες μας, ωστόσο, είναι πως η πλειοψηφία των ομάδων αυτή τη φορά θα δεχθεί τη μείωση στο… μισό, αλλά μοιραία για να οργανωθεί το τηλεοπτικό προϊόν η 2η αγωνιστική θα μετατεθεί.
Πηγή: a-sports.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις