Με Αιολικό η Νίκη στο Κύπελλο

Τον Αιολικό στη Μυτιλήνη θα αντιμετωπίσει η Νίκη για την Γ’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, ο οποίος το απόγευμα της Τετάρτης πήρε μια εύκολη πρόκριση, επικρατώντας με 2-0 της Κορίνθου στο Στάδιο Μυτιλήνης.
Η παρουσία του Μπουρού έδωσε επιθετική πνοή στην ομάδα της Μυτιλήνης, ενώ και ο Λαζαρίδης που πέρασε ως αλλαγή και σκόραρε μάλιστα, έδειξε ότι θα βοηθήσει σημαντικά. Συν τις άλλοις, ντεμπούτο έκανε και ο Σπύρος Βρονταράς που δεν είχε πολύ δουλειά, αλλά εμπνέει εμπιστοσύνη και σιγουριά κάτω από τα δοκάρια. Ο Αιολικός σαφώς και έδειξε αδυναμίες, κυρίως στο πρώτο μέρος, απέναντι σε μια περιορισμένων δυνατοτήτων ομάδα, έδειξε ότι του λείπουν παιχνίδια, αλλά παράλληλα εμφάνισε και αρκετά θετικά στοιχεία αφού δημιούργησε και έχασε πολλές ευκαιρίες, είχε 4 δοκάρια, πέτυχε 2 γκολ με τους Μπουρού και Λαζαρίδη ενώ απειλήθηκε ελάχιστα, με τους φιλοξενούμενους να έχουν ένα δοκάρι στο 0-0 ενώ τελείωσαν και το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής στο 60ο, κάτι που έγειρε τελείως την πλάστιγγα υπέρ των γηπεδούχων.
Πλέον ο Αιολικός έχει να ανέβει έναν αγωνιστικό Γολγοθά, καθώς θα παίξει την Κυριακή στην Νέα Αρτάκη, την επόμενη Τετάρτη στον Ταρλά με τον Παλληνιακό (12.00 το μεσημέρι), την Κυριακή 13 Οκτωβρίου με τον Αχαρναικό επίσης στον Ταρλά, ακολουθεί μάλλον την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου το ματς Κυπέλλου με την Νίκη Βόλου ξανά στην Μυτιλήνη και αμέσως μετά την Κυριακή 20 του μήνα στο Μαρκόπουλο. Δηλαδή 5 παιχνίδια μέσα σε 2 εβδομάδες.
Αιολικός: Βρονταράς, Αγριμάκης, Καλαφάτης, Κρητικός, Βαλιός, Τσομπανέλλης (85′ Τσιπάς) Παλαμουτσής, Κατσίκης, Σοφιάνης (65′ Λαζαρίδης) Μπουρούς (80′ Δρακούλης) Καλόμπο.

Πηγή: lesvospost

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις