Απέκτησε τον Γιώργο Αλμασίδη ο Ρήγας Φεραίος

Η ενίσχυση του ρόστερ του Ρήγα συνεχίζεται, με την ομάδα του Βελεστίνου να αποκτά έναν ακόμη ποδοσφαιριστή και συγκεκριμένα τον αριστερό οπισθοφύλακα Γιώργο Αλμασίδη, που είναι από φέτος φοιτητής στο οικονομικό τμήμα του Πανεπιστημίου
Το νέο απόκτημα των Βελεστινιωτών προέρχεται από τον ΠΑΟ Κοίλων, ομάδα που μετέχει στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Κοζάνης, με τον συγκεκριμένο σύλλογο να ανήκει στο δίκτυο ακαδημιών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Οι άνθρωποι του Ρήγα θεωρούν πως μόλις προσαρμοστεί θα μπορέσει να προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες στην ομάδα τους.
Η ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση των «κυανολεύκων» είναι η εξής:
«Η διοίκηση του Αθλητικού Συλλόγου Βελεστίνου Ρήγας Φεραίος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ακόμα μία μεταγραφή-προσθήκη με πολύτιμο παίκτη που θα καλύπτει την αριστερή πλευρά της ομάδας. Συγκεκριμένα, αποκτήθηκε ο αριστερός μπακ-χαφ Γεώργιος Αλμασίδης, ο οποίος αγωνιζόταν βασικός στην ομάδα του ΠΑΟ Κοίλων, που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Κοζάνης.
Τον καλωσορίζουμε στο Βελεστίνο και στην οικογένεια του Ρήγα και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την γαλανόλευκη φανέλα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις