Αγγελόπουλος: Αποσύρουμε την υποψηφιότητα για την ΕΠΣΘ, αν αρθεί η ποινή

Με γραπτή του δήλωση ο Σπύρος Αγγελόπουλος τονίζει, πως μια ομάδα παραγόντων στην οποία μετέχει και ο ίδιος, δεν θα κατέλθει στις εκλογές της ΕΠΣΘ στην περίπτωση που η ΕΠΟ άρει την ποινή της Ένωσης. Αναλυτικά η δήλωση του κ. Αγγελόπουλου:…

«Στη χθεσινή Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΘ ανακοίνωσα πως υπάρχει μια ομάδα παραγόντων που θα κατέλθουμε στην εκλογική διαδικασία με αυτόνομο ψηφοδέλτιο.

Εκ μέρους αυτής της ομάδος ανέφερα πως αν επιτύχουμε την εκλογή μας, την επομένη των εκλογών θα καταφέρουμε, και δεσμευόμαστε γι’ αυτό, να αρθεί η ποινή της Ενώσεώς μας από την ΕΠΟ, κάτι που δεν πρόκειται να γίνει νωρίτερα.
Από τον πρόεδρο της χθεσινής Γ.Σ., ακούσαμε πως η άρση θα επιτευχθεί άμεσα, με την αποστολή εγγράφου για την προκήρυξη των εκλογών της 9ης Οκτωβρίου.
Αυτή θα ήταν μια εξέλιξη που θα την θέλαμε όλοι, αφού αυτός είναι ο αντικειμενικός σκοπός όλων μας, φαντάζομαι. Ως ομάδα, αν αυτό αποδειχθεί αληθινό, δεν θα κατέλθουμε με αυτόνομο ψηφοδέλτιο, αλλά θα αφήσουμε τα μέλη που επιθυμούν να εγγραφούν σε ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο προς ανάδειξη νέου Δ.Σ. στην ενεργή πλέον ΕΠΣΘ.
Αν όμως αυτό το σενάριο δεν αποδειχθεί εντός της εβδομάδος, καλούμε όλους να αναλογιστούν την ευθύνη τους απέναντι στον αθλητισμό και να πράξουν με τη σειρά τους το σωστό».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις